S3 sarj problemi bakabilir misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

ShadowKing18

Üye
    Konu Sahibi
S3 sarj problemi bakabilir misiniz ?
Selamın Aleyküm arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi S3 ümde sarj problemi yaşıyorum alalı 3 ay anca oldu genelde telefonu sarjı tamamen bitirip takmaya özen gösterirdim ama sonradan %5 lerde takmaya başladım fakat sarjda telefonu kullandıgımda sarj etmediğini fark ettim hatta sarjın hala düştüğünü ve kapandıgını bilirim arkadaslarıma sordum s3 te sarjta takılıyken film internet filan kullanıyormusunuz diye onlarda evet hatta hiç kapanma olmadıgını ve sarj ettiğini söyledi sizce ne yapmalıyım garantiye göndersem yaparlar mı yoksa benim yapabiliceğim birşey var mı ? Şimdiden teşekkürler.

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
usb den sarj ettiği için düşük voltaj ile şarj ediyor o yüzden olabilir. Çünkü şarja takılı iken kullanmak şarj etkisini değiştirir. şarj etmiyor olsa batarya hiç dolmaz. giren elektrik çıkan elektriği karşılanıyorsa şarja takılı iken şarj bitebilir. Ama çok bariz şekilde bi msj yazarken filan düşüyorsa sıkıntı var olabilir.

lobi55

lobi55

Üye
market de android booster uygulama sini indir. Telefon bostayken iyi sarj tasarrufu yapıyor bende s3 kullanıyorum gayet basarili

legolas29

legolas29

Üye
Yok yok aynisin benim t20 dede var
Konu actim yardim icin sarj aletini degistur diolar....telefon sarjda oyun oynarken sarj bitio. Eskiden ole degildi...

TheMadness

TheMadness

Üye
Bende de bu problem var.

bashland

bashland

Üye
Yazilimdan kaynaklanan bir sorun genelde herkesin basina geliyo baska kablo kullan yada boyle yaptiginda % 5 daha kullan sonra bidaha tak bitir tak kapaliyken degisik yollari var bug gibi bisey bu