Nozomyena
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dostum selamun aleykum bende bu sorundan muzdariptim.Telefonun sarjı %1 %2 seviyesine gelene kadar kullan. Sonra telefonu kapat bataryayı çıkarttıp yarım saat filan beklet. Sonra yeniden bataryayı yerlestir sarja tak.Daha iyi olacaktır. Bunu ayda bir yapıyorum ben faydasını gördüm. Daha uzun gidiyor sarj. Battery doctor filan işe yaramıyor.Arkadaşlar 6 aydır kullanıyorum bu telefonu 20 dk müzik dinlerim % 2 sarj yerdi şimdi gece yatarken sarja takmadım Şarj % 28 di sabah baktım % 24 olmuş bide şarj % 15 e düştüğünde 15 dakika daha uğraşıyordum şimdi hemen % 9 sonra % 2 ye düşüyor aniden
Not : Şarj makinesini bataryayı hiç değiştirmedim bide root attım ama root atmadan önce de böyleydi
(telefonda 30 uygulama yüklü)
Yardım ederseniz sevinirim..
Dostum selamun aleykum bende bu sorundan muzdariptim.Telefonun sarjı %1 %2 seviyesine gelene kadar kullan. Sonra telefonu kapat bataryayı çıkarttıp yarım saat filan beklet. Sonra yeniden bataryayı yerlestir sarja tak.Daha iyi olacaktır. Bunu ayda bir yapıyorum ben faydasını gördüm. Daha uzun gidiyor sarj. Battery doctor filan işe yaramıyor.
ısınma sorunu var mı?
Kullanmiyoken uykudan uyanıyor mu veya uykuya gecebiliyor mu cihaz?
Wifi tarama surekli aciksa wifi pil bilgilerinde kapatsan bile hep acık gibi durur
Kardeşim s3 neo kullandığına emin misin? Bende de var seninkilerin tersine ısınma her s3 neo da var çevremde pil sorunu yok
Dostum selamun aleykum bende bu sorundan muzdariptim.Telefonun sarjı %1 %2 seviyesine gelene kadar kullan. Sonra telefonu kapat bataryayı çıkarttıp yarım saat filan beklet. Sonra yeniden bataryayı yerlestir sarja tak.Daha iyi olacaktır. Bunu ayda bir yapıyorum ben faydasını gördüm. Daha uzun gidiyor sarj. Battery doctor filan işe yaramıyor.
Pil kötü kullanımdan dolayı ölüyor düzeltmenin tek çaresi yeni orijinal pil almak aynı sorunlar hem note 2 de hem de s3 mini de başıma geldi
Pil değiştirdikten sonra sorun kalktı
Evet alır hatta ücretsiz pil değişimi bile yaparlarTelefon uyku moduna gimiyormus sıkıntı bu bide pilim şişmiş garantiye götürsem değiştirirler mi acaba
Evet alır hatta ücretsiz pil değişimi bile yaparlar
Eğer kullanıcı hatası ise kabul etmezlerŞarj kablosunda da yırtılma oldu şarj kablosu da oluyor mu? teşekkür ederim yorumunuz için
Eğer kullanıcı hatası ise kabul etmezler
Yani kabloda fiziksel bi hasar yoksa
Ve kablo çalışmıyorsa kabul ederler
Yırtılma varsa kabul etmezlerçalışıyo ama fiziksel hata var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?