Herşeyden önce ben burda cihazları senin bilgine göre kıyaslıyorum. Root yapamayan insan senin dediğini derse de onun kapasitesine uygun bir cevap veririm. S3 le kıyasla tamam. Ama 4.3 le kıyaslama. Samsung orda S3 kullanıcılarını yeni cihazlarına yönlendirmek için katletmiştir cihazı. Alacağın sonuç S3 ün gerçek performansı ve yapabileceklerini göstermez. 4.1.2 ile kıyasla madem o kadar istiyosan orjinal yazılımla hiç custom roma ihtiyaç duymadan ayakta duruyor gayet güzel. Sizin cihazlara rom portlansa bile S3 kadar iyi olamaz çünkü official destek yok. S4 kötü bir cihaz sorunları var tamam ama bilinçli bir kullanıcının eline geçse rootsuz da ayakta durur. S3 ve S4 S3 neo nun hiçbir şekilde gerisinde kalmaz. Senin gördüğün kullanıcılar büyük ihtimalle androidten pek anlamayan insanlar. S3 neo ya overclock gelse S3 ten daha performanslı çalışamaz cihaz işlemcisi S3 ten daha kötü. S4 üm yok malesef çevremde kullanan da pek yok, ama ben daha S3 4.1.2 de kasma lafını duymadım.
o zaman bana sureklı s3 ve s4 ü sıkıntılı müşteri rastlıyor olay bundan ıbaret s3 neo ya belkı offıcal yazılım gelıcek belkı gelmeyecek ama benım ıcın s3 neo s3 den ıyı gorunuyor kullanıcı bilinçli oldugu sürece cihaz rahat çalışacaktır. benım ıcın telefonda gereklı olan oyun performansı ve akıcılık ben bunları o kadar s3 ve s4 kullandım ama s4 kat kat ıyı s3 den ama yıne o performansı alamadım ama s4 un snapdragon modelınde onlardan alamadıgım performansı aldım. Suanda kullandıgım s3 neo modelınde bıle bu performans ve akıcılıgı alabılıyorum rahat bır sekılde şikayette etmıyorum ama exnyos işlemci hisense(huawei'nin işlemcisi) gibi sorunları var bunu s4 e rom yapan 18 yasındakı geliştirici arkadaşım dıyor S4 exnyos işlemcıden dolayı kaybedıyor hiç iyi değil hep sorunları ve bugları var bir nebze olsa benım ıcın snapdragon exnyos işlemcıden bir adım daha önde samsung müşterilerle sürekli oynuyor hersene 9 dogrur gbi telefon cıkarıyor örnek olarak şuanda bildigim kadarıyla s5 e offıcal cm rom cıkmıyor dıye bılıyorum samsung hep yanlış yapıyor ama yinede sızlerın ıcın s3 9300 modelı ıyı ıse benım ıcınde s3 ne 9301Q modeli iyidir.
istersen al ama onun 0 fıyatında nexus 4 veya 5 bulursan daha ıyı olur
asphalt 8
asphalt over drive
republique(yeni çıktı grafık olarak ıyı oyunlardan biri)
Hellraid(The Escape) (bu oyununda grafıklerı ıyı rahat oynuyor)
The Gangster
Real Racing 3
Fifa 14-15
modern combat 4-5
heroes of order chaos
İlla Samsung olacakmış, lükse bak. G2 alabilir ama illa Samsung. S4'ten de pil ve ısınma sorunları vardı diye çekiniyoruz. Arkadaşımda vardı ve Asphalt 8 kasım kasım kasıyordu. Güncellemelerle düzelmiş de olabilir. Çok ısındığını ve bataryaların fazla bir vakit geçmeden şiştiğini hatırlıyorum. Yeni üretimlerde düzelmişse S4'te alabiliriz. Konu iyice dağıldı.
İlla Samsung olacakmış, lükse bak. G2 alabilir ama illa Samsung. S4'ten de pil ve ısınma sorunları vardı diye çekiniyoruz. Arkadaşımda vardı ve Asphalt 8 kasım kasım kasıyordu. Güncellemelerle düzelmiş de olabilir. Çok ısındığını ve bataryaların fazla bir vakit geçmeden şiştiğini hatırlıyorum. Yeni üretimlerde düzelmişse S4'te alabiliriz. Konu iyice dağıldı.
S3 neo cok guzel cihaz s4 sıkıntı arkadas herseyi eksi yinede sen bilirisin tabiki ben kvk teknik servisi te çalışıyorum Sony teknisyeni olarak ama s4lerin belirttigin problemleri hala var çok fazla batarya yiyor ama yinede kardeşinin görüşü baska cihazlara da bakabilir