Silinen Üye 1145465
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
donanım tamamen farklı. ismi ve tasarımı dışında benzerliği yok. o yüzden s3'ün romları olmaz.
Valla benim haberim olsa zaten bunu aldırmazdım benden habersiz gelişti herşeyKolay gelsin bir baktım internete cidden ROM felan hiç yok
La heç sorma nalet olsun böyle telefona ön kamera 640x480 çekiyor selfie kalitelerim bile düştüBelanı buldun CJ
Öncelikle selamun aleyküm uzun zamandır giremiyordum forum neyse soruma gelicek olursak ben normal s3 i9300 kullanıyordum bi takım sebeplerden dolayı satıp bi süre galaxy ace kullandım sonra ailem benden habersiz bana tekrar s3 neo almış i9301q diye geçiyor içinde kitkat falan yüklü ama ben genel olarak samsung görünümünü falan sevmediğim için bu cihaza custom rom aramaya başladım ama bırak custom rom u ne cyanogen nede root la ilgili bişey bulabildim bu cihaz için rom vs varmıdır arkadaşlar ?
Hacım S3 le donanım olarak çok farklı arka kamerası bile değişik s3 mali-400mp kullanıyor bu adreno 305 Normal s3 de arm cortex a9 işlemci var benimki a7 baya değişik hız bakımından şikayetim yok fakat touchwiz illetinden bıktımOoo üstat hoşgeldin. Öncelikle cihaz s3 ün kitkat almış ve hafif yüksek donanımlı cihazı piyasaya bu yıl yakın zamanda suruldu rom bulmak zor olabilir ama illaki o cihaz için hazırlanmış romları kullanmak zorunda değilsin s3 romlarını kullanmanı tavsiye ederim
NihahahahLa heç sorma nalet olsun böyle telefona ön kamera 640x480 çekiyor selfie kalitelerim bile düştü
S3 romlarını kullanamaz ki donanım çok farklı brick olurOoo üstat hoşgeldin. Öncelikle cihaz s3 ün kitkat almış ve hafif yüksek donanımlı cihazı piyasaya bu yıl yakın zamanda suruldu rom bulmak zor olabilir ama illaki o cihaz için hazırlanmış romları kullanmak zorunda değilsin s3 romlarını kullanmanı tavsiye ederim
İçim dışım aosp oldu lan benimdeHacım S3 le donanım olarak çok farklı arka kamerası bile değişik s3 mali-400mp kullanıyor bu adreno 305 Normal s3 de arm cortex a9 işlemci var benimki a7 baya değişik hız bakımından şikayetim yok fakat touchwiz illetinden bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?