S3 mü S4 mini mi

Sponsorlu Bağlantılar

oguzhangul32

Üye
    Konu Sahibi
S3 mü S4 mini mi
Bu hafta kaç tane konu açtım hatırlamıyorum ama çok kararsızım :D oyun oynayacağım internete gireceğim gta falan hepsini yüklerim telefona yardım edin arkadaşlar :D

Kerim.

Kerim.

Üye
s3 s3 s3 s3:zzz:

smh60

smh60

Üye
s3 :pro:

codblackops2

codblackops2

Üye
S3.

oguzhangul32

Üye
    Konu Sahibi
ama kasma falan olurmu acaba bi de en 2 3 sene kullanacağım s3 eskidi falan gibisinden birşey dediler symbiandaki gibi olsun istemiyorum destek sürecek mi s3 e ?

codblackops2

codblackops2

Üye
S3 mininin hali ortada kardesim s3 daha uzun omurlu olur arti olarak 2 kat daha hizli islemcisi var

codblackops2

codblackops2

Üye
Tamam bende s3 miniyi ornek verdim.s4 minininde sonu oyle olur.klasik samsung satış politikası.

oguzhangul32

Üye
    Konu Sahibi
codblackops2

codblackops2

Üye
En azindan s3un 5.0i alacağı kesin

codblackops2

codblackops2

Üye
Ben dedim diyede hemen gidip alma :ehe araştır tabii. S4mininin islemcisi dusuk kaliyor s3e göre. 1.5 gb ram var minide :hmmm

- - - Eklendi - - -

Her konuda s3 onde.ram konusu hariç. Birde gpular var . Adreno305 vs mali400 :hmmm

oguzhangul32

Üye
    Konu Sahibi
Ben dedim diyede hemen gidip alma :ehe araştır tabii. S4mininin islemcisi dusuk kaliyor s3e göre. 1.5 gb ram var minide :hmmm
zaten 1 ay var almama :ehe s4 mininin işlemcisi aklımı çeldi almışken en iyisini almak istiyorum. s4 e param yetmiyor yetse onu alıcamda :d:

codblackops2

codblackops2

Üye
Paran ne kadar? :D

oguzhangul32

Üye
    Konu Sahibi
codblackops2

codblackops2

Üye
Ohooo sen ne s3 s4 mini takiliyorsun o parayla.note 2 alsana ikisinden de iyi ve 2 yıl ithalatçı firma garantisi var.20 gun once 1300e aldim simdi 1250ye düşmüş :D

- - - Eklendi - - -

Samsung Turkiye garantili note2ler 1550 tl :hmmm

oguzhangul32

Üye
    Konu Sahibi
Ohooo sen ne s3 s4 mini takiliyorsun o parayla.note 2 alsana ikisinden de iyi ve 2 yıl ithalatçı firma garantisi var.20 gun once 1300e aldim simdi 1250ye düşmüş :D
çok büyük ya :D cebe falan sığmaz o :D

codblackops2

codblackops2

Üye
Ben sigdiriyorum :hmmm

codblackops2

codblackops2

Üye
Evet :hmmm

Üst Alt