Telefon Tavsiyesi s3 mü one x mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Suyaka

Suyaka

Üye

Sorun koymalarında değil ki stabil olur mu acaba :hmmm

Abi demek istediğim şey, koymadılar da ne oldu? Eğer hâlâ HTC mi SGS3 mü diye konular açılıyorsa bu koymadıkları hâlde cihazın en iyi 2 telefondan biri olduğunu gösterir. Koysalardı, HTC mi SGS3 mü sorusu yerine, HTC mi SGS2 mi sorusu olurdu : )

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
.One X Tegra3 işlemci kullanıyor..12 çekirdekli..S3 ün benchmark testlerinde geçmesinin de en büyük nedeni benchmark testlerinin 12 çekirdekli bir gpu yu desteklememesi..Donanımın gücünü göstermesi açısından da bakarsan One X 110 mb/s lik videoları oynatırken Gs3 80 mb/s de kalıyor..One X son güncelleme ile de bug lardan kurtulmuş bunun yanında eklemeler cabası..Dediğimiz S3 fps de 4s i geçemezken yani kısacası 60 fps de kalırken One X yeni tegra kerneli ile 118 fps ye ulaşıyor..S3 deki Touchwiz ile de One X deki Sense 4.0 bir değil ki 4.1 geldi..Sense yi S3 e at yükle kasıntıyı o zaman görürsün..Sense ile zaten Touchwiz'i karşılaştırmıyorum..Kamera konusunda ise One X in sistemi nasıl kullandığını ikisini kullananlar deneyenler bilir hızını bunda da One X önde..Müzik dinleme konusunda ise al elinde Beats kulaklığı tak telefona ve dinle..Beats HTC lere özel olarak yapıyor bunu bunu da yazayım..Ayrıca Android'in direk çekirdeğe inmediğini de söyleyeyim..Dalvik'i One X in sgs3 de yaklaşık 2 kat daha verimli kullandığını da belirteyim..Sadece donanım olarak değil her şeyi ile karşılaştırdım..Benchmark testlerinin günümüzde ne derece geçerliliğini yitirdiğini de belirttiğimi düşünüyorum..Ayrıca Gamelof oyunlarına da değinmek istiyorum Gameloft ile her ne kadar arası bozuk oynatmıyor sorunlu dese de görüyoruz ki diğer cihazla düşürmek için kullanılan programlar ne derece uyarlıyor telefona..60 fps yi geçememesinin en büyük nedeni bu..s3 de çekirdek konusuna gelirsek elinde sürekli 4 çekirdek kullanan bir cihaz..Gerektiği yerde kullanmıyor bunu belirteyim..Ayrıca Samsung'un elinde Cortex A-15 var iken Gs3 de Cortex A-9 kullanması One X in gerisine itiyor..Sağlamlık konusunda ise One X sadece arka kapak değil komple Polikarbon üretimi olduğunu belirteyim..Ekran yönüne gelirsek One X in keskinliğinin daha önde olduğu ortada ve nedense S3 Gs2 de kullanılan Super Amoled Plus yerine Galaxy S de kullanılan Super Amoled ekranı kullanmış..Batarya konusunda One X in geride olduğu ortada buna sözüm yok ve MicroSD girişinin olmayışı da bir dezavantaj..Ama MicroSD de alırken telefonu yorduğunu performans gerilemesinin olduğunu da belirtmek isterim..16 GB sgs3 e 16 gb class 10 almalısın ki 32 gb One X e yaklaşsın ama Class10 da 16 GB ne kadar fiyata tekabül ediyor biliyorsunuz..Bu dediklerim son güncelleme ile olduğunu tekrar belirteyim.Kamera nın yanında bir çok iyileştirme de mevcut zaten One X de..Ben sadece donanım değil her yönüyle karşılaştırmaya çalıştım..Kısacası böyle

Kardesim oncelikle sana bir soru , kullandıgın cihaz one x mi ? Mobilim hangi telefonu kullandıgını goremiyorum.. tutturmussunuz bi tegra 3 lafını oyle gidiyorsunuz! Simdi sana soruyorum kardesim bu nvida nın tegra 3 u gunluk kullanımda ne isine yarayacak! Sana ben kendimden ornek vereyim bu iki cihaz arasında herkez gibi bende celiskide kaldım tasarım olarak one x cok hosuma gidiyordu, iki cihazın da beni uzmeyecegini yazılımsal acıdan biliyordum ama sonra batarya ozellikleri kafamı karıstırdı one x in hem 1800 mh. batarya hemde cıkarılamıyor:-( ben sırf bu batarya sebebiyle s3 aldım . Simdi iyikide s3 almısım diyorum , sabah 9 da evden sirkete gidiyorum sarzım %98 de 3g devamlı acık facebook , email, maxicep ve bir kac forum sureklı acık musterilerimle gunde 45 dakika civarı telefon gorusmem var . Aksam saat sekiz gibi eve geliyorum sarzıım genelde %30 ile %37 arasında degisiyor , cocuklarım yatana kadar telefonu elime hic almıyorum , cocuklar yattıktan sonra telefondan 3g uzerinden hd film.izle programı vasıtasıyla kulaklıgımı takarak film seyrediyorum , saat bir gibi telefonun sarjı %2 yi gosteriyor :) simdi one x le bu sekilde telefonu kullan bakalım bi kardesim sarj sana ne kadar dayanacak bi gorelim;) bu tegra 3 un filan hic bir espirisi yok bana kalırsa gunluk kullanımda... Ama tasarım olarak one x gozumde bir numara .......

• Beğen

TransformerS34

Üye
tasarım olarakta s3 daha yakışıklı geliyor bana :hmmm

El-CD

El-CD

Üye
S2den farki daglar kadar degil s3 un. S3 de ne yapiyorsan s2de de aynilarini yaparsin. Bildigin overclok cihazi kullaniyorsunuz bir de savunuyorsunuz. Touchwiz e arayuz bile diyemezsin.

El-CD

El-CD

Üye
Ben de s3 un mavisini daha cok begeniyorum

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Abi demek istediğim şey, koymadılar da ne oldu? Eğer hâlâ HTC mi SGS3 mü diye konular açılıyorsa bu koymadıkları hâlde cihazın en iyi 2 telefondan biri olduğunu gösterir. Koysalardı, HTC mi SGS3 mü sorusu yerine, HTC mi SGS2 mi sorusu olurdu : )
Aynen öyle dediğine katılıyorum :)
Kardesim oncelikle sana bir soru , kullandıgın cihaz one x mi ? Mobilim hangi telefonu kullandıgını goremiyorum.. tutturmussunuz bi tegra 3 lafını oyle gidiyorsunuz! Simdi sana soruyorum kardesim bu nvida nın tegra 3 u gunluk kullanımda ne isine yarayacak! Sana ben kendimden ornek vereyim bu iki cihaz arasında herkez gibi bende celiskide kaldım tasarım olarak one x cok hosuma gidiyordu, iki cihazın da beni uzmeyecegini yazılımsal acıdan biliyordum ama sonra batarya ozellikleri kafamı karıstırdı one x in hem 1800 mh. batarya hemde cıkarılamıyor:-( ben sırf bu batarya sebebiyle s3 aldım . Simdi iyikide s3 almısım diyorum , sabah 9 da evden sirkete gidiyorum sarzım %98 de 3g devamlı acık facebook , email, maxicep ve bir kac forum sureklı acık musterilerimle gunde 45 dakika civarı telefon gorusmem var . Aksam saat sekiz gibi eve geliyorum sarzıım genelde %30 ile %37 arasında degisiyor , cocuklarım yatana kadar telefonu elime hic almıyorum , cocuklar yattıktan sonra telefondan 3g uzerinden hd film.izle programı vasıtasıyla kulaklıgımı takarak film seyrediyorum , saat bir gibi telefonun sarjı %2 yi gosteriyor :) simdi one x le bu sekilde telefonu kullan bakalım bi kardesim sarj sana ne kadar dayanacak bi gorelim;) bu tegra 3 un filan hic bir espirisi yok bana kalırsa gunluk kullanımda... Ama tasarım olarak one x gozumde bir numara .......
Öncelikle kullandığım telefon One X değil S2..Dikkat edersen üstte ben iki telefonu karşılaştırdım..Bunlar öznel değil nesnel özellikler kardeşim..Ben kimseye git One X veya S3 al demedim özellikleri yazdım ve fikrimi ekledim..Bak sen de diyorsun Batarya için S3 aldım diyorsun..İhtiyacın buna yönelikmiş.Kimine göre de şarj önemli değildir..Ayrıca Günlük kullanım dediğini anlamadım 2 telefonu kıyaslıyoruz..Tegra3 diyoruz ne işine yarayacak diyorsun o zaman ben de sana sorayım 4 çekirdek günlük kullanımda ne işine yaracak ?

• Beğen
Tepkiler: __xXx__ ve Suyaka
Suyaka

Suyaka

Üye
Htc one s ile de Htc one x'te yapabildiğin herşeyi yapabiliyorsun. Bu One x'i kötü bir telefon yapmaz.

El-CD

El-CD

Üye

Öncelikle kullandığım telefon One X değil S2..Dikkat edersen üstte ben iki telefonu karşılaştırdım..Bunlar öznel değil nesnel özellikler kardeşim..Ben kimseye git One X veya S3 al demedim özellikleri yazdım ve fikrimi ekledim..Bak sen de diyorsun Batarya için S3 aldım diyorsun..İhtiyacın buna yönelikmiş.Kimine göre de şarj önemli değildir..Ayrıca Günlük kullanım dediğini anlamadım 2 telefonu kıyaslıyoruz..Tegra3 diyoruz ne işine yarayacak diyorsun o zaman ben de sana sorayım 4 çekirdek günlük kullanımda ne işine yaracak ?

:evet: :alkis:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Htc one s ile de Htc one x'te yapabildiğin herşeyi yapabiliyorsun. Bu One x'i kötü bir telefon yapmaz. Saçma sapan mukayese yöntemleriniz var.
Yahu yaptığım mukayesede ne var iki telefonu karşılaştırdık kötü mü olduk :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
Suyaka

Suyaka

Üye

Yahu yaptığım mukayesede ne var iki telefonu karşılaştırdık kötü mü olduk :hmmm

Sana demiyorum güzel kardeşim, bi tanesi demiş ya S2 ile yapıyorsun zaten herşeyi ne gerek var tarzı. E güzel kardeşim ona bakarsan ben içerisinde gingerbread kurulu olan bütün telefonlarda yapabiliyorum s3'te yaptıklarımı? Sence eşit telefonlar mı bunlari? Bu ne yersiz bi algıdır : ) Senin karşılaştırmana sözüm yok, gayet ortada olan şeyler. Ama işin yorum kısmında telefona ciğer muamelesi yapan çok.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Sana demiyorum güzel kardeşim, bi tanesi demiş ya S2 ile yapıyorsun zaten herşeyi ne gerek var tarzı. E güzel kardeşim ona bakarsan ben içerisinde gingerbread kurulu olan bütün telefonlarda yapabiliyorum s3'te yaptıklarımı? Sence eşit telefonlar mı bunlari? Bu ne yersiz bi algıdır : ) Senin karşılaştırmana sözüm yok, gayet ortada olan şeyler. Ama işin yorum kısmında telefona ciğer muamelesi yapan çok.
Yanlış anlamışım kuzum özür dilerim :tebessüm:

El-CD

El-CD

Üye

Ciger muamelesi mi :kop2: parayi bulan kafayi da buluyo arkadas bu tiplerle ugrasmayacaksin. Malum paralarinin acisini cekiyorlar.

- - - Eklendi - - -

Tablet niyetine guzel gider ;)

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

tamam haklısın 4 cekirdek elbette bi isime yaramıyacak ; ama simdilik . bu telefonu en az 4 sene kullanmayı dusunuyorum simdi 4 cekirdek isime yaramıyor diye ilerde de yaramayacak manasınımı cıkartalım bu lafından ;) allah izin verirde bir one x sahibi olursan kardesim sarj olayından insallah basın agrımaz..... ;)

• Beğen
__xXx__

__xXx__

Üye
tamam haklısın 4 cekirdek elbette bi isime yaramıyacak ; ama simdilik . bu telefonu en az 4 sene kullanmayı dusunuyorum simdi 4 cekirdek isime yaramıyor diye ilerde de yaramayacak manasınımı cıkartalım bu lafından ;) allah izin verirde bir one x sahibi olursan kardesim sarj olayından insallah basın agrımaz..... ;)

4 sene sora da 4 çekirdekli telefon pek bi işinize yaramaz hocam teknoloji piyasası çok hızlı ilerliyor

MasteLaa

MasteLaa

Üye
İyi dileklerin için teşekkür ediyorum..Ben 4 çekirdek işe yaramaz demedim farkındaysan senin cümlene hitaben söyledim.Cümlen de aynen şu idi '' Simdi sana soruyorum kardesim bu nvida nın tegra 3 u gunluk kullanımda ne isine yarayacak! '' Buna hitaben söyledim..Demek istediğim Tegra3 3-4 seneyi rahatlıkla çıkarır..Aynı dediğin gibi 4 çekirdeği 3-4 sene kullanman için almışsın..Şarj olayının sıkıntı olduğunu zaten yazımda belirtmiştim kardeşim..

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

İyi dileklerin için teşekkür ediyorum..Ben 4 çekirdek işe yaramaz demedim farkındaysan senin cümlene hitaben söyledim.Cümlen de aynen şu idi '' Simdi sana soruyorum kardesim bu nvida nın tegra 3 u gunluk kullanımda ne isine yarayacak! '' Buna hitaben söyledim..Demek istediğim Tegra3 3-4 seneyi rahatlıkla çıkarır..Aynı dediğin gibi 4 çekirdeği 3-4 sene kullanman için almışsın..Şarj olayının sıkıntı olduğunu zaten yazımda belirtmiştim kardeşim..

;) tamam kardesim ;)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt