Telefon Tavsiyesi s3 mü one x mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paşa06.40

paşa06.40

Üye
    Konu Sahibi
s3 mü one x mi
arkadaşlar androide geçmeye karar verdim samsung galaxy s3 mü yoksa htc one x mi ikisi arasında kaldım, öneriniz nedir

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

m-eri

Üye
internet sitelerinde karşılaştırma videoları var istersen onlara bi bak.
ben s3 aldım one x i düşünmedim (HTC nin ekranını biraz solgun buluyorum) net teki karşılaştırma videolarında S3 önde. Her şeyi benzer ama pil de One X durduğu yerde şarj yiyormuş artı arka kapağını açamadığından yedek batarya olayı da yok. yani pili gitsin diyorsan S3 ben kullanıyorum bi kusurunu görmedim. Ama dediğim gibi çoğu özellik benzer sadece pil sorunu var one x'in

bide web tarayıcısını açtığında (karşılaştırma videosunda var) one x ve S3 de sürekli yakınlaştırıp uzaklaştırıyolar one x de ekran donmaları oluyor ama S3 te sorun olmadı

özetle S3 ama karşılaştırma videolarını izle

• Beğen
paşa06.40

paşa06.40

Üye
    Konu Sahibi
tamam dostum sağol

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
.One X Tegra3 işlemci kullanıyor..S3 ün benchmark testlerinde geçmesinin de en büyük nedeni benchmark testlerinin 12 çekirdekli bir gpu yu desteklememesi..Donanımın gücünü göstermesi açısından da bakarsan One X 110 mb/s lik videoları oynatırken Gs3 80 mb/s de kalıyor..One X son güncelleme ile de bug lardan kurtulmuş bunun yanında eklemeler cabası..Dediğimiz S3 fps de 4s i geçemezken yani kısacası 60 fps de kalırken One X yeni tegra kerneli ile 118 fps ye ulaşıyor..S3 deki Touchwiz ile de One X deki Sense 4.0 bir değil ki 4.1 geldi..Sense yi S3 e at yükle kasıntıyı o zaman görürsün..Sense ile zaten Touchwiz'i karşılaştırmıyorum..Kamera konusunda ise One X in sistemi nasıl kullandığını ikisini kullananlar deneyenler bilir hızını bunda da One X önde..Müzik dinleme konusunda ise al elinde Beats kulaklığı tak telefona ve dinle..Beats HTC lere özel olarak yapıyor bunu bunu da yazayım..Ayrıca Android'in direk çekirdeğe inmediğini de söyleyeyim..Dalvik'i One X in sgs3 de yaklaşık 2 kat daha verimli kullandığını da belirteyim..Sadece donanım olarak değil her şeyi ile karşılaştırdım..Benchmark testlerinin günümüzde ne derece geçerliliğini yitirdiğini de belirttiğimi düşünüyorum..Ayrıca Gamelof oyunlarına da değinmek istiyorum Gameloft ile her ne kadar arası bozuk oynatmıyor sorunlu dese de görüyoruz ki diğer cihazla düşürmek için kullanılan programlar ne derece uyarlıyor telefona..60 fps yi geçememesinin en büyük nedeni bu..s3 de çekirdek konusuna gelirsek elinde sürekli 4 çekirdek kullanan bir cihaz..Gerektiği yerde kullanmıyor bunu belirteyim..Ayrıca Samsung'un elinde Cortex A-15 var iken Gs3 de Cortex A-9 kullanması One X in gerisine itiyor..Sağlamlık konusunda ise One X sadece arka kapak değil komple Polikarbon üretimi olduğunu belirteyim..Ekran yönüne gelirsek One X in keskinliğinin daha önde olduğu ortada ve nedense S3 Gs2 de kullanılan Super Amoled Plus yerine Galaxy S de kullanılan Super Amoled ekranı kullanmış..Batarya konusunda One X in geride olduğu ortada buna sözüm yok ve MicroSD girişinin olmayışı da bir dezavantaj..Ama MicroSD de alırken telefonu yorduğunu performans gerilemesinin olduğunu da belirtmek isterim..16 GB sgs3 e 16 gb class 10 almalısın ki 32 gb One X e yaklaşsın ama Class10 da 16 GB ne kadar fiyata tekabül ediyor biliyorsunuz..Bu dediklerim son güncelleme ile olduğunu tekrar belirteyim.Kamera nın yanında bir çok iyileştirme de mevcut zaten One X de..Ben sadece donanım değil her yönüyle karşılaştırmaya çalıştım..Kısacası böyle

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC, SertaGE, seytan_avcisi ve 4 diğerleri
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Tebrikler fatih

• Beğen
HakaN-06

HakaN-06

Üye
Ferrari mi Porshe mi demişsin :D Bence One X

CasuS_87

CasuS_87

Üye
One x ;)

Suyaka

Suyaka

Üye
Arkadaş öyle bir anlatmış ki, S3 çin malı oldu gözümde. Hayır kullandığım telefonu tanıyamayacağım neredeyse. :-D

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa ve m-eri

TransformerS34

Üye
Helal fatih :good:

Ama ben s3'ü daha çok seviyorum :D

El-CD

El-CD

Üye
Tercih meselesi. Eger guzel bir overclocklu cihaz istiyorsan s3 al

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Bu detaylı bilgilendirme için teşekkürler Fatih..

Benim tercihim SIII

• Beğen
Suyaka

Suyaka

Üye
Samsung Galaxy S3'ü kötü anlatmışsın demeyelim de, HTC One X'i uzay mekiği yapmışsın diyelim : )

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Samsung Galaxy S3'ü kötü anlatmışsın demeyelim de, HTC One X'i uzay mekiği yapmışsın diyelim : )
Hayır yanlış bir şey yazmışsam düzeltebilirsin.Sadece karşılaştırma yaptım.

Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
S3'te cortex a9 kullanmaları kötü.

• Beğen
Tepkiler: anqaralıics
Suyaka

Suyaka

Üye

Satış stratejisi bana kalırsa Note 2 de Cortex A-15 kullancaklar tabi emin değilim :) Ama s3'de de kullanmalılardı.

Kullanılmamış olması HTC'yi S3'ten iyi yapmadı ki, kullansalardı segment atlardı S3 : )

• Beğen
Tepkiler: anqaralıics
MasteLaa

MasteLaa

Üye

Kullanılmamış olması HTC'yi S3'ten iyi yapmadı ki, kullansalardı segment atlardı S3 : )
Demek istediğimi anlamadın sanırım :hmmm Kullansalardı One X den iyi olduğunu kabul ederdim diyorum. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt