Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S3 mü One X mi? Karar veremiyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
duman61
Üye
Konu Sahibi
S3 mü One X mi? Karar veremiyorum
Arkadaşlar Nokia illetinden sıkıldım 1 ay içerisinde S3 Ya da One X almayı düşünüyorum ikiside birbirine çok yakın telefonlar One X biraz daha ağır basıyor ama genede karar veremiyorum.
Esendağlı
Üye
İkisi arasından ben s3 ü tavsiye ederim
Mobilator
Emekli Yönetici
Ben imkanınız varsa One X+ tavsiye ederim.
Yoksa batarya derdiniz yoksa One X iyidir. Bariz bir fark yok ama S3 şarj konusunda daha iyi. Azda olsa...
duman61
Üye
Konu Sahibi
Şarj sorunum olmaması gerek incelemelere bakıyorumda One X S3 e göre daha fazla şarj sorunu var galiba.
Kerim.
Üye
One x daha iyi donanim olarak fakat s3 alirdim ben.hosuma gidiyo s3
bariz fark yok? Hocam naptın ya Daha az güç harcayan düşük nm üretimli çipset, amoled ekran ve daha yüksek kapasiteli pil var. Hadi teorik farklarını geçtim one x i olan arkadaşla karşılaştırdığımda ağır yük altında neredeyse 2 kattan fazla fark var
- - - Eklendi - - -
Donanım olarak tegra ile burun farkıyla one x daha iyi. Ben HTC fanı olarak şarj sorun değilse One X tercih ederdim ama şarj benim için büyük sıkıntı olduğundan dolayı ben s3 tercih ettim...
Türe
Üye
s3
anemik
Üye
ufak farklar var arada.
tek büyük ve önemli fark Beats Audio hoparlör.temiz ve net ses.belli eder kendini.ama şunuda unutma yarın öbürgün elinden çıkartırken S III ü dizel fiat linea gibi hemen satarsın. ama HTC One X i lpg li bi linea gibi çooook zor elinden çıkarırsın.
ayrıca aksesuar fiyatları ve bolluğu açısından S III şiddetle döve döve tavsiye edebilirim )
enterneoll
Üye
Rom çeşitliliği ve şarj açısından s3
duman61
Üye
Konu Sahibi
S3 aldım arkadaşlar bu akşam Hepsiburadadan siparişini ettim hayırlısı ile