S3 mü One X mi? Karar veremiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
duman61

duman61

Üye
    Konu Sahibi
S3 mü One X mi? Karar veremiyorum
Arkadaşlar Nokia illetinden sıkıldım 1 ay içerisinde S3 Ya da One X almayı düşünüyorum ikiside birbirine çok yakın telefonlar One X biraz daha ağır basıyor ama genede karar veremiyorum.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İkisi arasından ben s3 ü tavsiye ederim

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Ben imkanınız varsa One X+ tavsiye ederim.
Yoksa batarya derdiniz yoksa One X iyidir. Bariz bir fark yok ama S3 şarj konusunda daha iyi. Azda olsa...

duman61

duman61

Üye
    Konu Sahibi
Şarj sorunum olmaması gerek incelemelere bakıyorumda One X S3 e göre daha fazla şarj sorunu var galiba.

Kerim.

Kerim.

Üye
One x daha iyi donanim olarak fakat s3 alirdim ben.hosuma gidiyo s3

furkey

Üye
Ben imkanınız varsa One X+ tavsiye ederim.
Yoksa batarya derdiniz yoksa One X iyidir. Bariz bir fark yok ama S3 şarj konusunda daha iyi. Azda olsa...

bariz fark yok? Hocam naptın ya :) Daha az güç harcayan düşük nm üretimli çipset, amoled ekran ve daha yüksek kapasiteli pil var. Hadi teorik farklarını geçtim one x i olan arkadaşla karşılaştırdığımda ağır yük altında neredeyse 2 kattan fazla fark var :)

- - - Eklendi - - -

Donanım olarak tegra ile burun farkıyla one x daha iyi. Ben HTC fanı olarak şarj sorun değilse One X tercih ederdim ama şarj benim için büyük sıkıntı olduğundan dolayı ben s3 tercih ettim...

Türe

Türe

Üye
s3 ;)

anemik

anemik

Üye
ufak farklar var arada.
tek büyük ve önemli fark Beats Audio hoparlör.temiz ve net ses.belli eder kendini.ama şunuda unutma yarın öbürgün elinden çıkartırken S III ü dizel fiat linea gibi hemen satarsın. ama HTC One X i lpg li bi linea gibi çooook zor elinden çıkarırsın.

ayrıca aksesuar fiyatları ve bolluğu açısından S III şiddetle döve döve tavsiye edebilirim :))

enterneoll

enterneoll

Üye
Rom çeşitliliği ve şarj açısından s3 :)

duman61

duman61

Üye
    Konu Sahibi
S3 aldım arkadaşlar bu akşam Hepsiburadadan siparişini ettim hayırlısı ile :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt