S3 Mü Nexus 4 Mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
S3 Mü Nexus 4 Mü?
Arkadaşlar 2.el alıcam öncelikle ikiside kutulu faturalı cihazlardır. nexusta birşey yok sadece s3ün sağ üst çercevesinde ufak bir darbe var. telefondan beklentilerim kamerası iyi olsun. müzik internet oyun iyi bir şarj süresi. ekranı büyük olsun. görsel açıdan güzel olsun güncel olsun. nexusun görünüşü cm 10.1 gibi bunu sevmiyorum birde bu görünüşü değiştirme imkanımız var mı tema olarak demiyorum. hangi cihazı önerirsiniz
s3: 600 lira 20 aylık cihaz
nexus: 700 lira 5 aylık cihazbirde nexus timden alınma normal garantili s3 istanbul garantili paralel ithalat

fk555897

fk555897

Üye
Nexus 4' ün multimedya deneyimi senin isteklerini karşılamayabilir. Ama Nexus 4 S3' den çok iyi bir telefon.

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 4' ün multimedya deneyimi senin isteklerini karşılamayabilir. Ama Nexus 4 S3' den çok iyi bir telefon.
multimedya derken nasıl mesela hocam önceki telefonum s3 miniydi bundan dahada mı kötü?

fk555897

fk555897

Üye
multimedya derken nasıl mesela hocam önceki telefonum s3 miniydi bundan dahada mı kötü?
O kadar fazla bilgim yok ama Nexus 4 kullanıcıları kamera vs. multimedya özelliklerini beğenmiyor.

LimePie

LimePie

Üye
multi media derken yani kamerası sesi ekran kalitesi gibi özellikler

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
multi media derken yani kamerası sesi ekran kalitesi gibi özellikler
hocam baktım şimdi cihaza nexus4 elime alıp inceledim hiç birşey yapmadan 1.4 gb boş ram var. geçişler çok hızlı ön kamerası iyi gibi arka kamerası biraz yetersiz ama zaten profesyonel kameram var bir an olur onu çekerim kasasını falan beğendim. fiyat olarak 720 lira diyor 5 aylık cihaz turkcellden alınma kutu fatura herşeyi var temiz telefon normal mi sizce
hocam baktım şimdi cihaza nexus4 elime alıp inceledim hiç birşey yapmadan 1.4 gb boş ram var. geçişler çok hızlı ön kamerası iyi gibi arka kamerası biraz yetersiz ama zaten profesyonel kameram var bir an olur onu çekerim kasasını falan beğendim. fiyat olarak 720 lira diyor 5 aylık cihaz turkcellden alınma kutu fatura herşeyi var temiz telefon normal mi sizce
birde bilen arkadaşlar nexus te s3 gibi internet hızı h+ değil mi?

fk555897

fk555897

Üye
birde bilen arkadaşlar nexus te s3 gibi internet hızı h+ değil mi?
Öyle ise al. Fiyatı çok iyi. Telefonu da iyice incele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...