S3 mini XPOSED SORU

Sponsorlu Bağlantılar

cagatayciftci

cagatayciftci

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini XPOSED SORU
BEN ŞİMDİ İ8200Q ŞARJ YÜZDESİ YOK O YÜZDEN ROOT ATIP XPOSEDDEN ŞARJ ŞEYİNİ AÇARSAM SONRADA UNROOT YAPARSAM NE OLUR?

kemalcan5497

kemalcan5497

Üye
Dostum niye unroot yapacaksınki zaten cihazın sayacı artmış olacak. Rootu attiktan sonra kaldirma bence.

byAndroid

byAndroid

Üye
Sarz yuzdesi gercektrn yok mu 8190 da var :D

kemalcan5497

kemalcan5497

Üye
Yokmuş bende bulamadım

byAndroid

byAndroid

Üye
Ayarlar/ pil e girseydin olmasi lazim niye koymamislar

kemalcan5497

kemalcan5497

Üye
Heryere baktım ama arkadaş gibi bulamadım

byAndroid

byAndroid

Üye
O zaman ya root ya da google playden battery doctor tarzi uygulama indirip bildirim cubugunda yuzdeyi gosterebilirsiniz

kemalcan5497

kemalcan5497

Üye
Arkadaşta onu yapsammı diye sormuştu zaten

cagatayciftci

cagatayciftci

Üye
    Konu Sahibi
Telefon daha yeni olduğu için güncelleme geliyor ben ufak güncellemeleri almak istiyorum o yüzden işlem sonu unroot yapsammı diye sordum?

kemalcan5497

kemalcan5497

Üye
Kardeşim gelen güncellemeyi odinle kurabilirsin sıkıntı olmaz

cagatayciftci

cagatayciftci

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim tam cevap alamadım şunları bir söylermisin.
1.ben şimdi root lu iken samsung uygula larını silicem ve xposed midir nedir onu yapıcam rootu kaldırınca xposedin pil göster devam edecekmi?

byAndroid

byAndroid

Üye
Kardeşim tam cevap alamadım şunları bir söylermisin.
1.ben şimdi root lu iken samsung uygula larını silicem ve xposed midir nedir onu yapıcam rootu kaldırınca xposedin pil göster devam edecekmi?
Olmaz roota devam :D diger arkadasin dedigi gibi pc den odinle atarsin guncellemeyi

• Beğen
Tepkiler: cagatayciftci
cagatayciftci

cagatayciftci

Üye
    Konu Sahibi
odin hakkına bi bilgim yok o yüzden başka yöntem varmı diye uğraşıyorum :) güncellemeleri nerden indircez

byAndroid

byAndroid

Üye
Sammobile sitesinden ama sen root yapma bence googlpe playde sarz gosteren uygulama cok onu kullan senin icin en iyisi o

cagatayciftci

cagatayciftci

Üye
    Konu Sahibi
sammobileden son güncellemeyi indiriyim dedim pcden 800 mb çıktı telefonda 25 mb bişey? :D
yok ya ben öğreniyom yavaş yavaş bu işleri :) programla uğraşmıyım diyorum, ordakilerde hep sol tarafta oluyo :D tersime gliyo

byAndroid

byAndroid

Üye
Evet sammobilede oyle cunku rom un tamamen guncellenmis hali . sifirdan kurdugun icin hata olmaz.
Telefon uzerinden kurdugunda bazen hata vs. Alabilirsin cunku diger rom un ustune kuruyor

cagatayciftci

cagatayciftci

Üye
    Konu Sahibi
Vroot ile atılıyomuş 8200 ye başka program varmı peki bildiğin?

byAndroid

byAndroid

Üye
Framaroot ve ya towelroot da atabilir ama emin deilin

cagatayciftci

cagatayciftci

Üye
    Konu Sahibi
Deniyimde bu modele hepsi uymuyorya bi problem çıkmaz dime olmazsa

Takipçi Satın Al

Üst Alt