Yardım S3 mini usb sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

reloqram

reloqram

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini usb sorunu
S3mini kullanmaktayım cm11 'i yükledim pc formatlamadan önce görüyordu şimdi sadece şarj etmekte usb 'yi takınca telefonun içinden dosya alıp göremiyorum arkadaşlar lütfen yardımcı olun

kies kurdum , usb driver indirdim , hata ayıklama modunu kapattım telefonu yeniden baslattım olmadı,windows 7 ultimate kullanmaktayım.

fyunusyildiz

fyunusyildiz

Üye
bilgisayara bağladığında telefonun olduğu klasör açılıyor ama içi boş mu ? yoksa tamamen mi göremiyorsun ?

reloqram

reloqram

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayara bağladığında telefonun olduğu klasör açılıyor ama içi boş mu ? yoksa tamamen mi göremiyorsun ?
Tamamen görmüyor hocam aygıt yüklenirken windows update bulamıyor
Fikri olan kimse yok mu en azından format at gitsin diyebilecek kişi bile mi yok :)

Nevarres

Üye
Başka usb ile deneyin. Ya da başka bir bilgisayardan deneyin sorunun neyde olduğunu anlarsınız. O zaman çözüm daha basit olur.

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
hata ayıklama işaretle usb ile bağla aygıt yazılımı yükleniyor demesi lazım sonra görür hep

reloqram

reloqram

Üye
    Konu Sahibi
hata ayıklama işaretle usb ile bağla aygıt yazılımı yükleniyor demesi lazım sonra görür hep
Hocam aygıt yazılımını bulamıyor windows update yani görüyor fakat yüklemiyor usb driver olsun kies olsun denedim olmadı
Konuya kilit atılabilir , telefonu fabrika ayarlarına dönderdikten sonra sorun ortadan kalktı ilginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.

Takipçi Satın Al

Üst Alt