Uygulama S3 mini spot Yardımmmm :(

Sponsorlu Bağlantılar

.caner.

.caner.

Üye
Kardeş Biri yardım etsin hele :D benim s3 mini spot var ama temple run suwbay açmıyor acaba böyle oyunları datalı olarak internettenmi indirecem ???? birde hard formatmı atıyım

Çin malıdır. Temple run ı giriş seviye twlwfonlar çalıştırıyor. Ör:Pocket plus.

exselans385868

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş telefon spot belli cin değil acaba data indirsem ne yapsam

restmod

restmod

Üye
Kaca aldin telefonu

exselans385868

Üye
    Konu Sahibi
330 tl angry birds oynuyorum fruty ninja oynuyorum ama onlara girmiyo allah rızası için yardım

restmod

restmod

Üye
330a orjinali alamazsin spot bile olsa 500den asagi degil elindeki telefon cin mali %90

exselans385868

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bazı oyunları acar mi

kapakli511

kapakli511

Üye
Arkadaş acemi galiba :) spot çin malı demek arkadaş orjinal s3 mini kullandığını sanıyor telefonun özellikleri kaldırmadığı için açmıyor ..

.caner.

.caner.

Üye
Arkadaş acemi galiba :) spot çin malı demek arkadaş orjinal s3 mini kullandığını sanıyor telefonun özellikleri kaldırmadığı için açmıyor ..

Spot ürün fabrikadar toptan veya parekende olarak alınan ürünün peşin fiyatına çok daha ucuza satılması diyebiliriz. Spot telefonlarda günümüzde çok meşhur yurt dışından kaçak olarak getirilen telefonlar imei klon ve bazı yazılım değişiklikleri sonucunda satılmaktadır. Bunların garantisi olmaz ama kesinlikle orjinaldır. Yardımcı olabilmişimdir umarım
Alıntı :ehe

kapakli511

kapakli511

Üye
Spot ürün fabrikadar toptan veya parekende olarak alınan ürünün peşin fiyatına çok daha ucuza satılması diyebiliriz. Spot telefonlarda günümüzde çok meşhur yurt dışından kaçak olarak getirilen telefonlar imei klon ve bazı yazılım değişiklikleri sonucunda satılmaktadır. Bunların garantisi olmaz ama kesinlikle orjinaldır. Yardımcı olabilmişimdir umarım
Alıntı :ehe
o zaman bu arkadaşın cihazı kesinlikle spot değil çin malı çünkü oyunları kaldırmıyor s3minin kaldırmama şansı yok böyle oyunları

Baskentliia

Baskentliia

Üye
Spot larda sıkıntı çıkabilr garanti olmadığı için çin malı telefonlar ise sadece java uygulamaları destekler:D

exselans385868

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş okey açıyor iyi oldu ama ben birde şunu soruyum root yapsam hard format çeksem android güncell indirip yüklsem geçermi sizce açarmı oyun ???? bi yardım edin

- - - Eklendi - - -

oyun açması için ne yapmalıyım :hmmm

ruhidsi

Üye
arkadaşlar mrb bende bir kore malı s4 var ama enginer modunu açamadım bir türlü yardımcı olurmusunuz kod ları kabul etmior

exselans385868

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardim edin ya s3 mini spot root atsam geçermi veya format

asiltürk33

Üye
spot s3 mini internete bağlanmıyor google ye giriyor fakat face veya mağazaya girmiyor hata veriyor internet ayarından mı yoksa başka birşey mi yardımcı olurmusunuzz?

_brain_

Üye
beyler s3 mini spot format nasıl atılır soft ve hard format