Uygulama S3 mini spot Yardımmmm :(

Sponsorlu Bağlantılar

exselans385868

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini spot Yardımmmm :(
Arkadaşlar Benim S3 mini var spot ama güncelleme yapmak istiyrum android sürümünü sizce imei veya telefona birşey olurmu ?????

:hmmm

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
yok olmaz bendekıde spot s3 mını guncellemek ıcın once root atman lazım sonrada wıfı den guncellersın surum 4.1.2 olacaktır..,

exselans385868

Üye
    Konu Sahibi
kardeş birde oyun iyi oynanırmı fifa açarmi

exselans385868

Üye
    Konu Sahibi
Spot her oyunu açarmı kardeş ? temple run niye açmadı

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
ben o oyunu actım hatta 2 olanıydı ama begenmedım sıldım oyunu yuklerken ekranda sana ne tur uyarı verıyor ....

exselans385868

Üye
    Konu Sahibi
2 yi indirdim oyun açılıyor geliyor start gelince siyah olup oyun kapanıyor

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
baska apk dosyasını denedın mı eger dene dıysen sorun telefondan kaynaklanıyordur

exselans385868

Üye
    Konu Sahibi
kardeş google playda temple run girmiyo acaba başka sitedenmi indirsem ?

- - - Eklendi - - -

birde kesin başka oyun çalışırmı kardeş ??????

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
dedıgın gıbı baska sıteden dene belkı acar

exselans385868

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah Açar Kardeşim Herşey için teşşekür ederim sana zahmet verdim indirmeyi deniyeceğim yine bu konuda yazarım sana :good:

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
:rica:
tamam ınsallah olur

exselans385868

Üye
    Konu Sahibi
kardeş google play dan subway indirdim girmedi ondada acaba başka apk mı denesem hard format atacam

- - - Eklendi - - -

internetten data lı indirecem birde öyle

mc.a

mc.a

Üye
merhaba..
babam da s3 mini spot kullanıyor o kullanmadan telefonu biraz kullanmıs.. telefonun ayarlarında android sürümü 4.1.2 gözüküyor fakat meamery booster adlı program ile baktıgımda sürümün 2.3 oldugunu görüyorum yani büyük ihtimal ayarlarda gördügüm 4.1 palavra cünkü bazen ripple efect (su efekti ile ekran kilidi acma ) kayboluyor res atınca düzeliyor... subway ve temple run calıstırmadı cihaz... root atarken neyle atmalıyım hangi root denemeliyim ?

ve subway calıstıran arkadas sen hangi root attın benim cihazı mtk olarak görüyor google play falan..
2. olarak sormak istedigim telefonun arkasında made in china mı yazıyor korea mi ? (benimkinde kore yazıyor :S )

restmod

restmod

Üye
Spot her oyunu açarmı kardeş ? temple run niye açmadı

Telefonun orjinal olduguna eminmisin?

merhaba..
babam da s3 mini spot kullanıyor o kullanmadan telefonu biraz kullanmıs.. telefonun ayarlarında android sürümü 4.1.2 gözüküyor fakat meamery booster adlı program ile baktıgımda sürümün 2.3 oldugunu görüyorum yani büyük ihtimal ayarlarda gördügüm 4.1 palavra cünkü bazen ripple efect (su efekti ile ekran kilidi acma ) kayboluyor res atınca düzeliyor... subway ve temple run calıstırmadı cihaz... root atarken neyle atmalıyım hangi root denemeliyim ?

ve subway calıstıran arkadas sen hangi root attın benim cihazı mtk olarak görüyor google play falan..
2. olarak sormak istedigim telefonun arkasında made in china mı yazıyor korea mi ? (benimkinde kore yazıyor :S )

Senin telefon orjinal degil replika yani cin mali s3mininin islemcisi mtk degil mtk cin telefonlarinda kullanilan islemci markasi

exselans385868

Üye
    Konu Sahibi
kardeş benim telefon spot s3 mini güzel ama google playde temple run la subway girmiyor acaba internette data li başka mi yüklesem diyorum

mc.a

mc.a

Üye
Telefonun orjinal olduguna eminmisin?

Senin telefon orjinal degil replika yani cin mali s3mininin islemcisi mtk degil mtk cin telefonlarinda kullanilan islemci markasi

anladım...
peki buna rom root olayı olur mu ?

restmod

restmod

Üye
kardeş benim telefon spot s3 mini güzel ama google playde temple run la subway girmiyor acaba internette data li başka mi yüklesem diyorum

Senin telefonda orjinal degil tahminimce s3mini temple runi acmicak bi telefon degil

anladım...
peki buna rom root olayı olur mu ?
Rom falan bulman zor o telefon icin en iyisi oldugu gibi kullanmak fazla kurcalama yanlis rom falan yukleyip hic kullanilamayacak duruma getirebilirsin

exselans385868

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Biri yardım etsin hele :D benim s3 mini spot var ama temple run suwbay açmıyor acaba böyle oyunları datalı olarak internettenmi indirecem ???? birde hard formatmı atıyım

restmod

restmod

Üye
Kardeş Biri yardım etsin hele :D benim s3 mini spot var ama temple run suwbay açmıyor acaba böyle oyunları datalı olarak internettenmi indirecem ???? birde hard formatmı atıyım

Telefonun spot degil cakma cin mali o yuzden acmiyor