Spot her oyunu açarmı kardeş ? temple run niye açmadı
merhaba..
babam da s3 mini spot kullanıyor o kullanmadan telefonu biraz kullanmıs.. telefonun ayarlarında android sürümü 4.1.2 gözüküyor fakat meamery booster adlı program ile baktıgımda sürümün 2.3 oldugunu görüyorum yani büyük ihtimal ayarlarda gördügüm 4.1 palavra cünkü bazen ripple efect (su efekti ile ekran kilidi acma ) kayboluyor res atınca düzeliyor... subway ve temple run calıstırmadı cihaz... root atarken neyle atmalıyım hangi root denemeliyim ?
ve subway calıstıran arkadas sen hangi root attın benim cihazı mtk olarak görüyor google play falan..
2. olarak sormak istedigim telefonun arkasında made in china mı yazıyor korea mi ? (benimkinde kore yazıyor :S )
Telefonun orjinal olduguna eminmisin?
Senin telefon orjinal degil replika yani cin mali s3mininin islemcisi mtk degil mtk cin telefonlarinda kullanilan islemci markasi
kardeş benim telefon spot s3 mini güzel ama google playde temple run la subway girmiyor acaba internette data li başka mi yüklesem diyorum
Rom falan bulman zor o telefon icin en iyisi oldugu gibi kullanmak fazla kurcalama yanlis rom falan yukleyip hic kullanilamayacak duruma getirebilirsinanladım...
peki buna rom root olayı olur mu ?
Kardeş Biri yardım etsin helebenim s3 mini spot var ama temple run suwbay açmıyor acaba böyle oyunları datalı olarak internettenmi indirecem ???? birde hard formatmı atıyım