Uygulama S3 mini sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

cerit95

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini sorunu
Arkadaşlar telefonu aldım android 4.1.2 ye güncelledim ama telefonu bu sefer şarjdan çekince hala şarj oluyor görünüyo ne yapmam lazım?

best1905

best1905

Üye
Fabrika ayarlarına dön

cerit95

Üye
    Konu Sahibi
olmuyo öyle

theeternal

theeternal

Üye
İlk olarak telefonu ses aççma tuşu bilmemne tuşu işte onu yapcan :D ondan sonra ordan internetten bak s3 miniye format atmak diye ben attımda su an aklımda degıl yazılar ordan ses acma home powerdi galiba o menüden at formatını telefon ilk aldıgın gibi güncellemesiz gelicek bu sefer güncellemeyi tekrar kur ama adımları uygula uyarılar verir onları yap tekrardan sorunsuz calısır %99.9 :)

cerit95

Üye
    Konu Sahibi
İlk olarak telefonu ses aççma tuşu bilmemne tuşu işte onu yapcan :D ondan sonra ordan internetten bak s3 miniye format atmak diye ben attımda su an aklımda degıl yazılar ordan ses acma home powerdi galiba o menüden at formatını telefon ilk aldıgın gibi güncellemesiz gelicek bu sefer güncellemeyi tekrar kur ama adımları uygula uyarılar verir onları yap tekrardan sorunsuz calısır %99.9 :)

öyle de olmadı ya

Kontrol

Kontrol

Üye
öyle de olmadı ya

orjinal romu odin uzerinden kur telefona duzelir.
yada sabahi bekle belki flash atilmadan cozum bulunur birileri illaki yardimci olur.
bu saatte pek kimse bulunmaz buralarda :)

furki003

Üye
Garantisi varsa garantiye yolla yoksa tanıdık bir telefoncu vardır ona götür.Onlar için çok kolay bir şey.Su girmesinden demişlerdi ama tam nedenini ben de öğrenemedim.Aynı sorun bende de vardı.Telefonum da S3 Mini.Çarşamba gönderdim pazartesi geldi.Hiç uğraşma 4-5 gün ayrı kal ama güvenilir yoldan git.

Üst Alt