S3 MİNİ ROM

Sponsorlu Bağlantılar

serkanp154

serkanp154

Üye
    Konu Sahibi
allahını seven s3 miniye göre carbon rom linki ve nasıl yükleyeceğimi anlatsın

Death Punch

Death Punch

Üye

Bildigim kadariyla Flashlamak Demek yuklemek demek ayriyetten rom yuklemek icin roota gerek yok once bilgisayarina odin programini indir sonra samsung usb driver bilgisayarinda yoksa onuda.indir.sonra cwm yi indir odin ile yukle s3mini.icin tam ayrintili.bilmiyorum ama galaxy w olsaydi. AnlatirdimAndroid.4.4.4 istiyosan cm 11 ide.oneririm cok kullanisliydi ama pek performansli degildi cm11 e. Hurtsky kernel yukleyebilirsin[ROM][4.4.2] Carbon 4.4.2 20140401 - MaxiCep
Bu konuda. Rom var ama nasil yuklendigi yazmiyor

serkanp154

serkanp154

Üye
    Konu Sahibi
saolasın kardeş bi şekilde kendim yükledim :D

theeternal

theeternal

Üye
novafusiondan guncel surum ındır ya da guncelle carbon ıyıdır

serkanp154

serkanp154

Üye
    Konu Sahibi
google arattırın s3 mini cmw diye birçoğunda img uzantılı dır siz tar5 uzantılısını bulun.telefonu dowland mode alın(orta tuş-seskısma tuşu-bide kilitleme tuşu) sonra odini indirin açın usbyi telefona bağlayın odinden pda kısmından indirdiğiniz tar5 uzantılı cmw dosyasını seçin start'a basın. iş 1dkdan az sürede biter. ondan sonra telefon hafızsındaki dosyalarınızı yedekleyin programla uğraşmayın ben titanyum backupla yedekledim olmadı.sonra telefunu recovery modda açın(ses yükseltme-orta tuş-kilitleme tuşu) telefo öfffffffff neyse araştırın kardeşim burda kimseden fayda yok her siteden araştırın bulun.

berdes

berdes

Üye
S3 mini ye kitkat nasıl yüklenir şöyle detaylı anlatım var mı forumumuzda, bilmeyenler için.. ben bulamadım.

lemaynak

lemaynak

Üye
Arkadaşlar ROM atma olayi Samsung telefonlarda genelde aynidir sadece telefonunuzla alakalı kisimlari atlamayin yeter...
Yani s3 vb anlatımlarla ayni

444 için onerim carbon rom alt versiyonlar için bende iyi bi tane bulursam yuklicem...

sncanly

sncanly

Üye
İlk once bu linkden cwm yukle
Link: S3 mini i8190 root ve cwm yükleme (bilgisayara hiç gerek yok) - MaxiCep
Ve sonra ise bu adimlari uygula

*KURULUM:*
Not: Açma ve Tıklama İşlevini Power Tuşu İle Yapılır

1. Öncelikle Telefonumuzda Clocwork Recovery Mod 6
Yüklü Olması Lazım.

2. İndirdiğimiz dosyayı hafıza kartımıza atalım.

3. Vol- , Vol+ , Home , Power Tuşlarına Basarak C.Recovery Mod 6'yı Açalım.

4. Sonra "wipe data/factory reset"(Telefon Formatı)(Bu işlemi yapmak zorundasınız. Yoksa
Telefon Açılmaz) Tıklayın, Ardından "Yes -...." Kısmına Tıklayın Aynı Şekilde "wipe cache partition" u da yapın.

5. "install zip from sdcard " Açın ve "choose zip from sdcard" tıklayın. Oradan Rom olan zip Dosyanızı Seçin. Ve
"Yes -...." kısmına tıklayın.

6. Yaklaşın 1 dk. süren yüklemeden sonra. " +++Go Back+++" Yazısına Tıklayarak Geri Gidelim.

7. Son Olarak "reboot system now" Tıklayarak Telefonumuzu Açalım.
(Size Soru Sorar ise "No" ya tıklayın ve Öyle Açın.)

• Beğen
Tepkiler: berdes
berdes

berdes

Üye
İlk once bu linkden cwm yukle
Link: S3 mini i8190 root ve cwm yükleme (bilgisayara hiç gerek yok) - MaxiCep
Ve sonra ise bu adimlari uygula

*KURULUM:*
Not: Açma ve Tıklama İşlevini Power Tuşu İle Yapılır

1. Öncelikle Telefonumuzda Clocwork Recovery Mod 6
Yüklü Olması Lazım.

2. İndirdiğimiz dosyayı hafıza kartımıza atalım.

3. Vol- , Vol+ , Home , Power Tuşlarına Basarak C.Recovery Mod 6'yı Açalım.

4. Sonra "wipe data/factory reset"(Telefon Formatı)(Bu işlemi yapmak zorundasınız. Yoksa
Telefon Açılmaz) Tıklayın, Ardından "Yes -...." Kısmına Tıklayın Aynı Şekilde "wipe cache partition" u da yapın.

5. "install zip from sdcard " Açın ve "choose zip from sdcard" tıklayın. Oradan Rom olan zip Dosyanızı Seçin. Ve
"Yes -...." kısmına tıklayın.

6. Yaklaşın 1 dk. süren yüklemeden sonra. " +++Go Back+++" Yazısına Tıklayarak Geri Gidelim.

7. Son Olarak "reboot system now" Tıklayarak Telefonumuzu Açalım.
(Size Soru Sorar ise "No" ya tıklayın ve Öyle Açın.)

cevap için teşekkür ederim kardeşim eline emeğine sağlık. bu anlattıklarında ne pc, ne odin falan yok kitkat ı böyle mi yükleyeceğiz onu anlayamadım :) cwm olayını anlatmışsın sanırım sadece.

lemaynak

lemaynak

Üye
arkadaşlar lep demeden leplebiyi anlamaya çalışıyorsunuz, bir anda öğrenilebilecek bir şey değil ve hata yapma olasılığınız çok yüksektir... bu nedenle ne kadar anlatılsada bir anlatıma dayanaarak işlem yapmayın sonra bu olmadı bu böylr hata verdi der dine düşersiniz.... acele etmeyin yavaş yavaş sindire sindire alın bilgiyi

berdes

berdes

Üye
ROM atarken brick olma riski yüksek midir? bu konuda bilgi sahibi dostlarımız varsa aydınlanmak isteriz.

lemaynak

lemaynak

Üye
orjinal olmayan telefonlarda yüksektir, ama genelde uygun olmayan kernel ve rom atıldığında karşılaşılan bir durum, yinede olma ihtimali çok düşüktür.
tabbii bazı telefonlarda onarım da mümkün

guide08

guide08

Üye

adrenalin45

Üye
öncelikle herkeze iyi günler ben s3 mini telefon kullanıyorum teefonuma tanıdığım bir telefoncu tarafından root attırdım şimdi room yapcam fakat cwm kilidini çözmüş değilim bunu bana açıklarmısınız

dogankara54

dogankara54

Üye
al kardes carbon 4.4.4 son guncellemesi :)

Üst Alt