S3 MİNİ ROM

Sponsorlu Bağlantılar

serkanp154

serkanp154

Üye
    Konu Sahibi
S3 MİNİ ROM
arkadaşlar merhaba.ben s3 minimi rootlamıştım ama şimdi rom yüklemek istiyorum.baya bir araştırma yaptım ama pek bi sonuca varamadım.s3 mini için rom önerileriniz nelerdir?birde forumda pacman rom gördüm.ama türkiye seçeneği varmı yokmu bilmiyorum.son olarakta rom yükledğimde türkçe qwerty klavye olacakmı.?

şimdiden teşekür ediyorum.

tel: GT-I8190(GALAXY S3 MİNİ) ANDROİD 4.1.2 SÜRÜMÜ ROOTLANMIŞ

Aziz04

Aziz04

Üye
Stock mu yoksa costum rom hangisini yüklemek istiyorsun?

serkanp154

serkanp154

Üye
    Konu Sahibi
orjinal rom yüklemek istemiyorum.biraz farklı olsun yani custom rom birde android 4.1.2 sürümündeyim rom atınca bu sürüm yükseliyormu

Son düzenleme:
Aziz04

Aziz04

Üye
cihazın klon imei mi peki?

serkanp154

serkanp154

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yani hocam imei hiç banlanmadı.yani bilmiyorum.sadece odin ile root yükledim ben bişey yapmadım başka

Aziz04

Aziz04

Üye
Yok onu demiyorum yani garantili cihaz mı yoksa yurt dışından mı getirttin eğer yurt dışından gelme klon imei'se rom atınca imei gitme ihtimali var bu yüzden sordum

serkanp154

serkanp154

Üye
    Konu Sahibi
yok orjinal türkiyeden aldım yani kendi ilçcemden birebir faturalı

Aziz04

Aziz04

Üye
tmm ben senin için rom bakacam ama bi arkadaş var ona kernel arıyorum
sende bu foruma bi bak
s3 mini costum rom diye ara ya da googleye yaz bulduklarının linklerini bana söyle eğer uygun ve stabilse kurarsın

cavci7

Üye
.

Son düzenleme:
serkanp154

serkanp154

Üye
    Konu Sahibi
hocam rica etsem biraz daha açıklarmısın ben biraz acemiyim yani derece olarak root atmayı biliyorum :D yani kendi romunuzu kurcak olsam nasıl kurucam bi ufak çapta anlatım yapıver

cavci7

Üye
n

Son düzenleme:
serkanp154

serkanp154

Üye
    Konu Sahibi
anladım sayılır sadece birkaç soru
gaps ile romu hafıza kartına atınca zip dosyası olarakmı atıcam birde gaps doyasını apk olarak mı kurucam son olarak

bunları yaptıktan sonra rom kurdum rom kurduktan wpie data reset yapıcammı yoksa direk telefonu reset atıp tekrar açıp gaps dosyasını yükledikten sonra mı wipe data factoruy yapıcam

cavci7

Üye
Evet ikisi de zipolacak. Gapps de aynı rom gibi kurulacak. Apk değil yani. Romu ve gapps i kurduktan sonra hem wipe data hemde wipe cache yapacaksın

theeternal

theeternal

Üye
O zaman şöyle anlatayım. İlk önce ilk verdiğim siteden s 3 mini kısmından sıra ile. Sağ kısımda cyanogenmod yazan yerden kitkat4.4.4 yazan romun recovery yazanıni indir. Hafıza kartına at. Sonra aynı yerdeki gapps kısmındaki dosyayı indir onu da hafıza kartına at. Sonra aynı anda ses açma home tusu (ekranin altindaki ) ve açma kapama tuşuna basılı Tut recovery modu açılacak. Eğer açılmazsa telefona root attım dedin ya atmamışsin demek ki. Eğer açılırsa 5 yada 6 satırlık bir mavi ekran çıkar. Orada ses tuşları ile wipe data üzerine gel açma kapama tuşu ile onayla. Sonra yine ses tuşları ile wipe cache yazan kısım üzerinde ses açma kapama tuşuna bas. Bu işlem telefonda ne var ne yok siler. Sonra tam ismini hatırlayamadım ama üst sıradaki install ile başlayan kısımdan hafıza katındaki indirdiğin rom dosyasını bul. Orada yoksa üstten ikinci de felan hafıza kartının içeriğini görebilirsin. Tam hatırlamıyorum. Sonra o rom dosyası üzerinde açma kapama tuşu ile onay ver romu kur. Sonra işlem bitince aynı işlemi gapps dosyası içinde yap.en sonunda ise başta yaptığın wipe data wipe cache işlemini yap. Yoksa tel açılmaz. Bu kadar. Aslında 5 dakikalık bir iş ama bilmiyorsan uğraşma. Bilen birine yaptır gitsin. Sonra
yanlış bilgi verme bir de cwm kildinin açık olup olmadığını sordunmu?
1.cwm kılıdı acık olması gereklı
2.rootla bir alakası yok
yanlış bılgı vermeyınız...rom olarak fusion kat,r mod,virginity,chessdroid veya 4.4.4 olmasını ısıtyorsan carbon rom onerırım

• Beğen
Tepkiler: lemaynak
@bluesky@

@bluesky@

Üye
arkadaşlar merhaba.ben s3 minimi rootlamıştım ama şimdi rom yüklemek istiyorum.baya bir araştırma yaptım ama pek bi sonuca varamadım.s3 mini için rom önerileriniz nelerdir?birde forumda pacman rom gördüm.ama türkiye seçeneği varmı yokmu bilmiyorum.son olarakta rom yükledğimde türkçe qwerty klavye olacakmı.?

şimdiden teşekür ediyorum.

tel: GT-I8190(GALAXY S3 MİNİ) ANDROİD 4.1.2 SÜRÜMÜ ROOTLANMIŞ
krdes rom atabildinmi

serkanp154

serkanp154

Üye
    Konu Sahibi
Yok be esaslı bi anlatım yok

• Beğen
Tepkiler: theeternal
serkanp154

serkanp154