Uygulama s3 mini, minik bi sorunum var.

Sponsorlu Bağlantılar

yumurjack

yumurjack

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini, minik bi sorunum var.
Arkadaşlar internetten bulduğum üzerinde fazla oynama yapılmamış tek parça .tar uzantılı romu telefonuma yükledim, stabil güzel çalışıyor ama kafama takılan küçük bi sıkıntı var. 3x4 klavyede hiç bir şekilde türkçe karakter yazamıyorum. Türkçe klavye indirdim yine olmadı swiftkey 3x4 klavye desteği de sunmuyor, bilen anlayan varsa yardımcı olabilir mi ?

badmus

badmus

Üye
neden 3x4 klavye kullaniyorsun ki? Qwerty cok kullanisli l. Ayrica cok daha hizli yazabiliyorsun 3x4'e gore

yumurjack

yumurjack

Üye
    Konu Sahibi
Biraz eski kafalılık diyebiliriz aslında :)

- - - Eklendi - - -

Biraz eski kafalılık diyebiliriz aslında :)

yumurjack

yumurjack

Üye
    Konu Sahibi
Yardım beklemekten başka çarem kalmadı artık çözüm bulamıyorum :(

-Emre

-Emre

Üye
Go keyboard :oke:

yumurjack

yumurjack

Üye
    Konu Sahibi
Uyguluma kurmadan yapma yolumuz yok sanırım o zaman? Ya da ben fazla şey arıyorum? :)

- - - Eklendi - - -

Go keyboard da aradığım cevap değil arkadaşlar yok mu başka yardım edebilecek? Orjinal klavyede bu ayarı nasıl yapabilirim? Gelişmiş seçeneğinde mevcut değil :(

cashflow67

Üye
Sammobiledan ara ve bul s3 mini'nin güncel türkiye romunu. kur, ben yaptım ve sorunum gitti. bendede türkçe karakterler görnmüyordu.

dekor6767

dekor6767

Üye
Aslinda cok basit ayarlardan dil ayaralarina gir tr yi indir hepsi bu

nsren

nsren

Üye
Aslinda cok basit ayarlardan dil ayaralarina gir tr yi indir hepsi bu

tam cevap verecektim ki senin yorumu gördüm. evet çözüm yolu bu. ya da touchpal klavye kullan. daha iyi. tam senin isteğine göre. program hem Türkçe hem de 3*4 klavye desteği mevcut.

yumurjack

yumurjack

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler konu kapanabilir :)

Üst Alt