S3 mini mi S4 mini mi?

Sponsorlu Bağlantılar

berk bilgin

berk bilgin

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini mi S4 mini mi?
S3 Mini >1 ghz android 4.0 >1gb ram>5mp>4 inc >729tl >>S4 Mini >1.4 ghz quad core android 4.2.2 jely bean>1.5 gb ram>4.3 inc>8mp>1.049tl>>ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.

Türe

Türe

Üye
Tabiki S4 mini. Ama S4 mini yerine s3 alabilirsin.

codblackops2

codblackops2

Üye

by-pegasus

Üye
açıkça belli s4 mini

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Yorumsuz,çünkü bir üst modelinin iyi olduğunu herkes bilir

andezitt

andezitt

Üye
smh60

smh60

Üye
sorumu bu tabiki s4 mini :ah

fingerback5

fingerback5

Üye
S4 mini fiyatına çok az ekle s3 al :)

restmod

restmod

Üye
Bende s3 oneririm

HAM ZA

HAM ZA

Üye
samsung ne yapmaya çalışıyor? 960x540 ekran koyulur mu o performansta bi telefona yazık ya o fiyata s3 alınır :d:

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
s4 mini

Jomolocco

Jomolocco

Üye
acikcasi hd gereksiz okadar bir ekrana pil acisindan suan hd ekranlar daha mantiklli

maskedboy

maskedboy

Üye
acikcasi hd gereksiz okadar bir ekrana pil acisindan suan hd ekranlar daha mantiklli
iyi o zaman herkes 480 800 çözünürlüklü ekran kullansın örneğin galaxy s2 çözünürlüğü 480 800 ama batarya performansına bak çok mu iyi hd bilmiyorum ama bence hd ekran güzel bir şey

berk bilgin

berk bilgin

Üye
    Konu Sahibi
Dostm GM nin açıklamasını yapablirmsn

LimePie

LimePie

Üye
s4 mini dostum

fk555897

fk555897

Üye
Bence S4 Mini. S3'ten bile daha iyi. Nedeni ise 2 GB RAM bulunması ve işlemci hızının daha yüksek olması. 2 GB RAM olması Android işletim sistemli telefonlarda büyük bir özellik.

fLuke!

fLuke!

Üye
Bence S4 Mini. S3'ten bile daha iyi. Nedeni ise 2 GB RAM bulunması ve işlemci hızının daha yüksek olması. 2 GB RAM olması Android işletim sistemli telefonlarda büyük bir özellik.

S4 minide 1,5 GB RAM var. :)

- - - Eklendi - - -

MaxipmaN

Üye
1.5gb ram s3ten iyi bu da demek oluyor ki s4mini s3 karşılaştırması patlama yapabilir :ehe

fk555897

fk555897

Üye

- - - Eklendi - - -

Bazı kaynaklarda 2 GB gördüm RAM'i. Samsung'un sitesinde de birşey göremeyince en mantıklısının 2 GB olduğuna karar verdim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt