GuiTaRisT111
Üye
s3 un nesimi ustun ekrani daha ustun ips ekran ile amoled ekran arasindaki kaliteyi bilmeyenler kendi akillarinca inceleme videosu cekiyo s3 le karsilastiran birileri var gmd nin en son isik ayarina getirmisler s3 u yari ayarina gmd daha yuksek diyolar en basiti gmd dead trigger oyununu ac grafik ayarlarini son ayara getir bide s3 de ac son ayara getir aradaki farka bak. gmd nin fiyata bakarak savunmaya basladi herkes hatalari cikinca. olu piksel hatasini 4 5 kisiden duydum daha baska ulkelerde kim bilir kac kiside bu tur hatalar cikti zaten tek bi telefonda ciksa bu kadar duyulmazdi adamlar t20 den gmd ye geciyo s3 den iyi diyo utanmasalar s4 den iyi dicekler samsung un bi telefonu piyasa surmeden ozel cihazlardan gecirip kac kere incelediklerini biliyomusun ? tutmusun 600 tl diye kaliteli mal kendini belli eder kardes 50 milyon satmis bi cihazdan bahsediyoz herkes bi gmd alanlar mi akilli yani ? gmd ile s3 un antutu puanlarinada bakmani tavsiye ederim s3 2 ye katliyo. sen duymak istedigini duyuyon dh in gmd inceleme videosunu incele gmd daha iyi diyebilcenmi hala ses konusunda ayrica gmd ye bida guncelleme gelcekmi o bile mechul guncelleme gelmesse 1 sene zor kullanilir o telefon s3 5.0 guncellemesini bile alicak sen hala fiyati karsilastir bide benim kotulememin sebebi neymis sole bende biliyim.
Ben yazıyı ortaya attım , sen yanıtladın. Yarası olan gocunur. Ve sen gmd alan herkese karşı saf tutmuşsun konuşuyorsun. S3 mini ye 1 yıl sonra bel kide daha az süre sonra güncelleme çıkmayınca ağlar durursun. Samsung her telinde donanım arttırdıkça, sizin tellere destek mestek vermez. Çöp olur. En iyi donanımda kullanmak gerekir androdi. Gmd de işlemci, gpu mini den daha iyi. Android de de bunlar gerekli performanslı kullanmak için. Videolarda da gayet iyiydi. Sen sadece fanboyluk yapan birisin. Kıyaslamalarınız hiç bi zaman adil olmaz.
s3 un nesimi ustun ekrani daha ustun ips ekran ile amoled ekran arasindaki kaliteyi bilmeyenler kendi akillarinca inceleme videosu cekiyo s3 le karsilastiran birileri var gmd nin en son isik ayarina getirmisler s3 u yari ayarina gmd daha yuksek diyolar en basiti gmd dead trigger oyununu ac grafik ayarlarini son ayara getir bide s3 de ac son ayara getir aradaki farka bak. gmd nin fiyata bakarak savunmaya basladi herkes hatalari cikinca. olu piksel hatasini 4 5 kisiden duydum daha baska ulkelerde kim bilir kac kiside bu tur hatalar cikti zaten tek bi telefonda ciksa bu kadar duyulmazdi adamlar t20 den gmd ye geciyo s3 den iyi diyo utanmasalar s4 den iyi dicekler samsung un bi telefonu piyasa surmeden ozel cihazlardan gecirip kac kere incelediklerini biliyomusun ? tutmusun 600 tl diye kaliteli mal kendini belli eder kardes 50 milyon satmis bi cihazdan bahsediyoz herkes bi gmd alanlar mi akilli yani ? gmd ile s3 un antutu puanlarinada bakmani tavsiye ederim s3 2 ye katliyo. sen duymak istedigini duyuyon dh in gmd inceleme videosunu incele gmd daha iyi diyebilcenmi hala ses konusunda ayrica gmd ye bida guncelleme gelcekmi o bile mechul guncelleme gelmesse 1 sene zor kullanilir o telefon s3 5.0 guncellemesini bile alicak sen hala fiyati karsilastir bide benim kotulememin sebebi neymis sole bende biliyim.
bisey bilmeden bida ortaya yazi atma o zaman sen s3 ile kiyasladin bende s3 ile neden kiyaslanmayacagini yazdim sen de gmd s3 e karsi savunacak bisey bulamadin simdi s3 miniye ceviriyon konuyu ben s3 mini gmd den daha iyi diye hic bisey yazmadim performans acisindan hemen hemen aynilsr dedim sen bos bos laf kalabaligi yapion daha gmd yi ozellikleriyle savunamadin bile s3 e karsi sacma sapan yarasi ooan gocunur fan boy vs yaziyon buda senin bilgisizligini ortaya koyuyo senin kafaya gore gmd 4 cekirdek ise iphone 4s den de ustun bi cihaz kagit ustunde ozelliklere aldanirsan bu sonuc cikar ortaya
Yavas katlasin s3 discovery i.Discovery 13000 kusur antutu puani aliyor.s3 15000 kusur.Cihaz hakkinda en ufak bir bilginiz yok alip kullanmamis arastirmamissin bile burada atip tutuyon.S3 un yaptigi butun islemleri discovery ile ayni performansta yaparsin.Sen s3 e o kadar para verdin diye millet 600 tl lik cihazla ayni performansi almadigina kendini inandirmaya devam et.Discovery piyasada bir devrim yapti.Saglam degil ayaklarina da yatmayin.1 metreden yere dusup paramparca olan samsung telefonlarini da biliyoruz
Allah akil fikir versin buyur 1 metreden yere dusunce ne oluyomus bakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızvarsa gmd nin boyle videosu koy onada bakalim ben kurusiki sıkmiyom sizin gibi kanitlarla geliyom izle videoyu kim bilip bilmeden konusuyo
Benimde tavsiyem gmd olur. S3 mini kullanan tabi onu önerecek objektif olara söylüyorum gmd al ama telefon yok satıyor zor bulursun
Buda gmd alip pisman olan arkadaslar yalan yok kanitli hepsi bizde kurusiki degil millet gibi
Külli iftira.Hayır gmd ana konuya girin.Telefonu GERÇEKTEN kullanan birkaç kişi var.Ben,NakedKing bide Ahmet Abi.
Hayır biz bu telefonu kullanıyoruz.hemde 2 aydır.S3 miniyi her türlü ikiye katlar.Bizde niye böyle sorunlar olmadı ?Her yoruma inanmayın.
Evet nakedking benim.
Telefon belki onbinlerce satildi ama sadece bir kac kiside boyle sorun cikti kullanan herkes memnun eger degilseniz galaxy ace alin o zaman o paraya
servis konusunda gm de şüpheliyim kendilerini geliştirdilermi bilemem gm nin çift hatlı telefonu zamanında sürekli bozuluyordu ve servisi sıkıntılıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?