s3 mini kendi kendine şarj oluyor göstermesi....

Sponsorlu Bağlantılar

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini kendi kendine şarj oluyor göstermesi....
arkadaşlar daha yeni abimindi bana verdi üç veya üçbucuk aylık bi telefon sıfır gbi duruyo şu aralar kendi kendine şarja takılı olmamasına ragmen şarj oluyor gösteriyor acaba sorun ne olabilir..? bu durum şarjı daha fazla tüketiyor :( yazılımsal bişeymi yoksa şarj soketi ile alakalı bişeymi ?

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
bilen 1 kşi bile yokmu yaw :( :( :( :( :(

restmod

restmod

Üye
%90 sarj soketi bozulmus servise yolla

theeternal

theeternal

Üye
servise gönder

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
servisten tahminen ne zaman gelir ?

restmod

restmod

Üye
Garanti dahilinde yapmalari lazim ama normalde 25-30 falan

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
normal tamircide yaptırsam fiyat aralığı ne olur ?

esokmen

esokmen

Üye
Kardesim balikesirdeki yetkili servis iki gun icinde yapiyor sen nerede yaptiracaksan servisle birebir konus acele oldugunu soyle yardim ederler

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Trabzondayım inş dediğin gbi erken verirler

anilari35

anilari35

Üye
normal tamircide yaptırsan içini açacaktır ve buda garantinin devre dışı kalmasına sebep olacaktır

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Kardes ayni sorun bnde vardi telpaya verdim 5 gunde yaptilar

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
teşkkürler bide şarjn çok çabuk azalması ve bitmesi bu durumla alakalı bişemi ?

yağcı

Üye
Aynı sorun eski telimde oldu telefnu kpatp açsanda hep sarj oluyor gosteryrdu telfnun açık şekilde sarj yerinin icinde çekirdk kabugu gezdir duzelmezse metal bişey gezdir duzelir eger arıza ordaysa.

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
şarj durumunun erken azalmasi durumla ilgili bişeymi mesela biraz oyun oynasam internete girsem mesaj falan atsam şarj %70 e falan iniyo normalmi ?

furki003

Üye
Aynı sorun bende de vardı. Sarjdan benim de sıkıntım vardı fakat bu telefonların hiçbir şeyi belli olmuyor. Bugün 8 saat boyunca %13 azalan sarjım 15 dakika kullanmamla aynı oranda azaldı. Sen hele bir garantiye gönder de sarja sonra bakarsın fakat geciktirme soruna neden olmasın.

Üst Alt