tayfunerdogmus1
Üye
-
Konu Sahibi
-
nasıl aratmadi oyun performansı canavar gibi 4s in yada sen jb yapıp boyutu yüksek oyunlar yüklememişsin4s ten sonra biraz zor alıştım ama aratmadı da gerisini sen düşün
bence 4s ile s3 mini karşılaştırmak hata olur 4s s3 ile kapışan bir telefons3 miniyi kötüleyenler telefonu çekemeyenlerdir aldığım günden beri bütün oyunları oynadım nova 3 sıfır kasma gta sıfır kasma v.b overlock derdi falan yok stock rom zaten hızlı jelly bean çok akıcı zaten apple almanı hiç tavsiye etmem 10 gün sonra sıkılırsın
sen 4s i 6 ay kullan sonra konuş kardeşim.4s le zaten aynı kulvarda bile değillerarakadaslar S3 mini yi cok kotuluyosunuz ya.. bir telefonu kullanmadan elestiri yapmayin bence fazla. 6 aydir kullaniyorum hicbir sorunla karsilasmadim play store da ki butun oyunlari oynayabiliyorum...
katılıyorum kardeş ama kameram daha iy olsun diyorsan s2 alGalaxy nexus yada s2 al ama mini alma
S3 mini günümüzde biraz geride kalıyor!
Daha iyi ve yeni cihazlar var
s3 miniyi kötüleyenler telefonu çekemeyenlerdir aldığım günden beri bütün oyunları oynadım nova 3 sıfır kasma gta sıfır kasma v.b overlock derdi falan yok stock rom zaten hızlı jelly bean çok akıcı zaten apple almanı hiç tavsiye etmem 10 gün sonra sıkılırsın
hadi tamam git artıkSen iphone kullanmadın diye apple çekemiyorsun. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş...
Sen iphone kullanmadın diye apple çekemiyorsun. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş...
apple başka bir telefondur androidle apple bence kıyaslanamaz. Ama ace 2 kullanıcısıyım s3 mini bebegimdirbu arada bilginiz olsun ilk oyunlar appleye geliyor 1-2-3 ay sona anca geliyor androide ...
sen neyin kafasındasın kardeşim geride kalıyor demişsin ondanmı jelly bean kullanıyo bilip bilmeden konuşmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?