gkhan136
Üye
-
Konu Sahibi
-
Rootlu telefonla kurabiliyoruz değilmi? Ayrıca Spot mal olması bir sorun çıkarırmı?
rootlu rootsuz fark etmez telefonda cwm yuklu olsun yeter zaten root yoksada cm romu yuklenince root olacak otomatik olarak spota yuklerken dikkat imei ni yedkle ne olur ne olmaz spot cihazlarda bazen imei silinebiliyomus
Hocam peki mesela cm 10.1.1 ve ya cm 10.2 çıktı diyelim sistem üzerinden güncelleyebiliyor muyuz yoksa flashlamak mı gerekiyor ?
edit:Hocam bi de AOKP diye rom var maclaw yapmış 20130720 son sürüm heralde o cm 10.1 den farklı mı o ?
Çok teşekkür ederim valla
Bu gidişle rom yukleyemeyeceğimcm nin bazı kısımları ingilizce böyle çakma tel arayüzü gibi dmod da da özellik yok ikisi bi arada olmuyor heralde
cm de cok fazla ingilizce yer yok telefonun dilini turkce yapinca ingilizce olan yerler duzeliyi tavsiye ederim cm yi cm baskasi ise yaramaz suan icin
Benim de bir sorum olacaktı hocam. Ben CM10.1 kurdum fakat telefonumun şarjı 3 saat kadar dayanabildi. İnternete girmediğim halde aşırı bir batarya kullanımı yaptığı için tekrar stock rom yükledim. Aslında tekrar geri dönmeyi düşünüyorum ama bu sorun herkeste var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?