f_conq
Üye
S3 Mini i8190 Ekran Kalitesi ile ilgili Olumsuz Yorumlar/Tavsiye
Arkadaşlar merhaba. İngilterden ülkemize girmiş pasaport kayıtlı bir s3 mini var arkadaşta 1 ay kullanmış ve satmak istiyor 550 TL fiyat biçiyor telefona. Ben şu an galaxy w kullanıyorum kısmen memnunum bu telefon galaxy w den kat kat daha iyi onu da biliyorum. Benim çekincem telefonun ekranı ile ilgili olumsuz yorumlar; sdn video incelemesinde resmen yerden yere vurmuş, vasat bir ekrana sahip diyorlar pixel pixel sayılıyormuş, bu telefonun ekranı gerçekten kötü mü? Ya da galaxy w ile kıyaslarsak w den kötü müdür? Sizce bu telefonu almalımıyım 550 TL iyi bir fiyat mı? Kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum, yarına kadar haber vermem gerek. Görüş bildiren arkadaşlara teşekkür ediyorum... (Bu arada arkadaşından telefonu al incele beğenirsen alırsın diyecek arkadaşlara, telefonu satacak arkadaşla aynı şehirde değilim, zamanın kısa olması nedeniyle herhangi bir telefoncuda inceleyecek vaktimde yok, o yüzden yorumlarınıza ihtiyaç duydum)
zaten 4.1.1 ile başladı cihaz.S2 den daha fazla güncelleme alacak sanıyorum.Önü çok açık olan bir telefon