S3 Mini i8190 Ekran Kalitesi ile ilgili Olumsuz Yorumlar/Tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
f_conq

f_conq

Üye
    Konu Sahibi
S3 Mini i8190 Ekran Kalitesi ile ilgili Olumsuz Yorumlar/Tavsiye
Arkadaşlar merhaba. İngilterden ülkemize girmiş pasaport kayıtlı bir s3 mini var arkadaşta 1 ay kullanmış ve satmak istiyor 550 TL fiyat biçiyor telefona. Ben şu an galaxy w kullanıyorum kısmen memnunum bu telefon galaxy w den kat kat daha iyi onu da biliyorum. Benim çekincem telefonun ekranı ile ilgili olumsuz yorumlar; sdn video incelemesinde resmen yerden yere vurmuş, vasat bir ekrana sahip diyorlar pixel pixel sayılıyormuş, bu telefonun ekranı gerçekten kötü mü? Ya da galaxy w ile kıyaslarsak w den kötü müdür? Sizce bu telefonu almalımıyım 550 TL iyi bir fiyat mı? Kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum, yarına kadar haber vermem gerek. Görüş bildiren arkadaşlara teşekkür ediyorum... (Bu arada arkadaşından telefonu al incele beğenirsen alırsın diyecek arkadaşlara, telefonu satacak arkadaşla aynı şehirde değilim, zamanın kısa olması nedeniyle herhangi bir telefoncuda inceleyecek vaktimde yok, o yüzden yorumlarınıza ihtiyaç duydum)

uguro

uguro

Üye
Dostum öncelikle iki telefonuda kullanan birisi olarak abarttıkları kadar kötü bir ekrana sahip değil bu telefon gorilla glass çizilmez Super omloed ekrana sahip wonder'ın ekranı kesinlikle daha iyi değil ve S3 mininin ekranı ona göre daha parlajk kesinlikle ekran konusunda tereddütün olması

kilicaslan17

Üye
Tesadüfe bak bende yakın zamanda Wonder dan s3 miniye geçtim.S3 minide piksel sorunu evet var ama normal kullanımda göze batması imkansız.Piksel sorununu anlamak için çok yakından bakıp özellikle aramak lazım.Galaxy W ya göre ekranı çok çok daha kaliteli.İkisini yanyana koyduğum zaman çok ciddi bir fark var.Amoled ekran gerçekten çok iyi renk veriyor.
Piksel sorununu oyun oynarken yada fotoğraf incelerken görmen imkansız zaten.Sadece menüdeki bazı uygulamaların iconları belli ediyor.Onun dışında piksellenme göremezsin.Gidip bir mağazada incele derim.Bana göre tek kötü yanı novathor çipset kullanılması.Bazı oyunlarda sıkıntı çıkarıyor.Şu ana kadar 2 oyunda sıkıntı yaşadım (Fifa 12,Modern Combat4) Diğer denediğim oyunlar gayet iyi çalıştı (Pes12,asphalt7,most wanted,gta vice city en yüksek ayarlarda,bad comp.2 vs.)
Yazılımsal olarak S3 ile aynı ve internet tarayıcısı harika.Ebatları en büyük artısı.Ele güzel oturuyor ve gayet ince.
Aklına takılan bi şey varsa sorabilirsin

Bu arada ekran gorilla glass değil.

f_conq

f_conq

Üye
    Konu Sahibi
Oncelikle yorumlar icin tesekkurler. Peki sizce samsung guncelleme destegi verirmi bu modele, malum galaxy w yi 2.3 gb ye mahkum etti donanim olarak daha dusuk modellere jb gelirken w ya ics bile vermedi gerci sorun degil cm9 kullaniyorum. Tereddutlerim ekran konusundaydi sadece icimi rahatlattiniz. Birde sim kart olayi var bunun da sim karti kucuk mu acaba s3 gibi?

kilicaslan17

Üye
sim kartı küçük mü derken? normal simkart takıyoruz :allalla: zaten 4.1.1 ile başladı cihaz.S2 den daha fazla güncelleme alacak sanıyorum.Önü çok açık olan bir telefon

skywalker06

skywalker06

Üye
SDN sitesinin incelemesini yapanları ıslak odunla kovalamak lazım s3 miniyi mağazalarda inceledim ben o piksel sayılma olayını göremedim ekran kalitesi çok iyi amoled olması etkiliyor farkettiriyor kendisini kaldı ki bu cihaz yeni ace 2 kullanıcısıyım 4.1.2 jbden sonrasını alacağımız belli bile değil ama s3 mini kesinlikle alacak hatta mayıs haziran gibi 5.0 çıkarsa onuda alacak samsung iyi destekliyor şu an ve s2 den bile samsung son güncellemeden sonra büyük ihtimal desteği çekecek s3 minide öyle bişey olacağını pek zannetmiyor forumlarda genelde ortak kanı bu yönde o yüzden s3 mini al derim kaçırma wonderdan sonra o telefon baya iyi gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt