Haber s3 mini güncelleme alacakmi ?

KD1907

Üye
Oyunları taşıdım yalnız oyunlar açılmıyor. Oyunu çalıştırdığımda eski komut dizinine gidiyor datayı bulamayınca hata veriyor. Denenen oyunlar Asphalt 8 + Robocop = Başarısız
Forumda gl to sd ile alakalı bi konu vardı orda açılmazsa ne yapılacağını, ya da nasıl güncelleme yapılacağını falan anlatıyordu oraya bakabilirsiniz isterseniz tabi

Bi bakayım ama tekrar eski yerine taşıyınca açıyor.

Tepkiler: KD1907
Oyunları taşıdım yalnız oyunlar açılmıyor. Oyunu çalıştırdığımda eski komut dizinine gidiyor datayı bulamayınca hata veriyor. Denenen oyunlar Asphalt 8 + Robocop = Başarısız
forumdakılerı bır bır uygulama bende sorunsuz çalıştı

Tepkiler: veli-_-802
forumdakılerı bır bır uygulama bende sorunsuz çalıştı
K.Bakmayın programı bilmediğimden dolayı biraz acemi kalmışım gl to sd programından açılıyormuş oyun Eyvallah çalışıyor sıkıntısız hemde

Tepkiler: theeternal
Off şimdi her zaman gl to sd ye giripte mi açıcaz Ayrıca güncellemeleri nası yapıcaz o da sorun Vazgeçtim yapmıcam root falan
güncellemeleri otomatik yapıyor gl to sd den açıp playa basmak çok basit konuya bakın yaa s3 mini güncelleme alcakmıdan nere geldi :D:

Tepkiler: muhammettvurucu
bu listeyi istiyorummm

Tepkiler: KD1907

ssusku

Üye
    Konu Sahibi
O zaman elveda s3 mini ve
Hoş geldin s4
Mu diyecez

vega1977

Üye
dahili hafızadaki data yı xplore ile hafıza kartına atamıyormusunuz

4.4 rom attım kafam rahat telefonuma tekrardan ısındım. oh miss

vega1977

Üye
Arkadaslar yanlışlıkla medya tarayıcıyı kapattım açılmıyor terminal emulatorde gerekli komutu bilen var mı