Uygulama S3 mini Custom Rom

Sponsorlu Bağlantılar

Samet.25

Konu Sahibi
S3 mini Custom Rom
Arkadaşlar önceden galaxy ace vardı cwm dosyasını flsshlayip custom Rom u yüklüyor dum. s3 mini ye geçince nasıl olduğunu çözemedim cwm filan yüklemeye gerek varmı yoksa recovery den direk flaş layimmmi romu ? Bide orjinal recovery modunda backup yok yedeğini nasıl alicam bi yardım edin

best1905

best1905

Üye
bu romu yüklücem kendim birazdan cyangenmod kullanıyordum hataları çok memnun kalmadım telefonun root lu olmalı custom rom yüklemen için ilk önce rootla sonra kafana göre custom rom kur

Samet.25

Konu Sahibi
telefon rootlu custom romu sd ye atip recovery den direk flashlayimmi ? bide flaslamadan komple sistem yedeğini nasil alabilirim

best1905

best1905

Üye
bunu odin ile yüklemelisin yükledikten sonra v5.1 fix yükle sonra recovery moddan wipe dalvic cache yap yoksa telefonun açılmaz

- - - Eklendi - - -

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2165575 bunuda önerebilirim s4 gibi oldu telefon

Samet.25

Konu Sahibi
Peki kardes stock 4.1.2 romdan farki varmi sana gore oyun uygulama normal hiz filan

best1905

best1905

Üye
Peki kardes stock 4.1.2 romdan farki varmi sana gore oyun uygulama normal hiz filan

Oyun performansi asiri hizlanma yok ama biraz daha iyi gibi nba 2k13 sifir kasma ile oynadim son attigimi recovery moddon kur zip dosyasini s4 deki ozellikler gelmis cihaza s beam ozelligi falan var butun sesler s4 e gore karar senin

Samet.25

Konu Sahibi
Kardes romu sd karta atiyorum recoveryden flaslicam zaman hata veriyor kirmizi renkte turkcesi lisans dogrulamadi gibi bisey yaziyo sd kartta ext alani olusturmustum ondan olabilirmi acaba ?

best1905

best1905

Üye
Kardes romu sd karta atiyorum recoveryden flaslicam zaman hata veriyor kirmizi renkte turkcesi lisans dogrulamadi gibi bisey yaziyo sd kartta ext alani olusturmustum ondan olabilirmi acaba ?

Hangisini attin recoveryden tar ve md5 yuklenmez zip dosyasi olmali Telefon hafizasina at googledan videolu anlatimini izle o zaman yaparsin

Samet.25

Konu Sahibi
Zio dosyasini atiyorum ama hata veriyor anlamadim

best1905

best1905

Üye
Faria romunu indirdiysen icindekini rardan cikarip odinle yuklemelisin droid romunu indirdiysen zip dosyasini telefon hafizasina atip recoveryden yukle eger hala yükle yemiyorsan fabrika ayarlarina donup yuklemeye calis eger ondada yuklenmesse teamwiever dan yardimci olurum

Samet.25

Konu Sahibi
Tesekkurler karses hallettim sorunu denedim bi kac rom stock 4.1.2 daha iyi geldi belki ilerde daha kaliteli romlar cikinca yuklerim yardimlarin icin tesekkurler

best1905

best1905

Üye
Tesekkurler karses hallettim sorunu denedim bi kac rom stock 4.1.2 daha iyi geldi belki ilerde daha kaliteli romlar cikinca yuklerim yardimlarin icin tesekkurler
ö.değil cyanengenmodu bekliyorum zaten

thunder963

Üye
lütfen yardımcı olun s3 mini root attım ama custom rom kuramıyorum ve bulamıyorum recovery moduda kurulmuyor biri yardımcı olsun bunaldım artık forum gezmekten

Samet.25

Konu Sahibi
lütfen yardımcı olun s3 mini root attım ama custom rom kuramıyorum ve bulamıyorum recovery moduda kurulmuyor biri yardımcı olsun bunaldım artık forum gezmekten

Kardes s3 mini icin recovery.tar dosyasini bul odin ile pda kismina yerlestir flasla cwm yi yuklemis olursun ama guzel custom yok en iyisi stock

cesares_

Üye
arkadaşlar ben denedim.cyanogen mod 10.1 çıktı ve stabil.fakat yüklerken şuna dikkat edin.şu an dünya üzerinde galaxy s3 mininin 4 farklı modeli var.yanlış romu yüklemezseniz s3 mininiz bir nexus cihazından daha stabil hale gelir.bizüm türkiyede kullandığım cihaz golden international diye geciyo.xdaforum'dan rahatlıkla ulaşabilirsiniz.ben riske ettim.iyiki etmişim.safkan roket gibi bi s3 minim oldu.yükleyeceğiniz rom telefon modeli için kesinlinlikle gt-i8190N yada 8190L yada 8190Z modeli olmasın.sadece gt-i8190 golden mod international yazan romu bulun indirin.bulamazsanız yardımcı olurum.kendinize iyi bakın

Samet.25

Konu Sahibi
arkadaşlar ben denedim.cyanogen mod 10.1 çıktı ve stabil.fakat yüklerken şuna dikkat edin.şu an dünya üzerinde galaxy s3 mininin 4 farklı modeli var.yanlış romu yüklemezseniz s3 mininiz bir nexus cihazından daha stabil hale gelir.bizüm türkiyede kullandığım cihaz golden international diye geciyo.xdaforum'dan rahatlıkla ulaşabilirsiniz.ben riske ettim.iyiki etmişim.safkan roket gibi bi s3 minim oldu.yükleyeceğiniz rom telefon modeli için kesinlinlikle gt-i8190N yada 8190L yada 8190Z modeli olmasın.sadece gt-i8190 golden mod international yazan romu bulun indirin.bulamazsanız yardımcı olurum.kendinize iyi bakın

Kardeş bende yukledim dun dediğin romu sorun yoktu romda ama geçişlerde sağa sola asabi yukari kaydirdigimda dalgalanmalar oldu ve kasmayacak 10 MB ilk oyunda bile kasti sende de varmi böle bi sorun yoksa indirdiğin linki atabilirmisin