Yardım S3 mini cm

Konu Sahibi
S3 mini cm
S3 mini (GT-I8200Q) model telefona uygun cm dosyası var mı acaba hızlı stabil iyi olan Yokmu kii acabaaa....

Tepkiler: KinG Tornado
İyi Olmuş Konu Açtığın

Tepkiler: Desaparecido9454
    Konu Sahibi
Evet root oluyor artık bu model için umarım cm de çıkar yakında =)

ykpknl

Üye
cm çıksada kullanıma hazır hale gelmesi baya uzun sürer cmlerde şarj olayını bi düzeltemediler gitti

ykpknl

Üye
şarj olayı çok kötüü cmlerde onu düzeltseler hiç tereddütsüz onu kullanacam

Konu Sahibi
Lg L5 de kullanıyordum cm GPS senkronizasyon falan gereksiz uygulamaları devre dışı bırakınca aslında gayet iyi gidiyor şarj süresi

ykpknl

Üye
Lg L5 de kullanıyordum cm GPS senkronizasyon falan gereksiz uygulamaları devre dışı bırakınca aslında gayet iyi gidiyor şarj süresi
bnde kullandım 1 hafta kdar ama telefonu kullanmadığım halde şarj azalıyo hele kullanınca su gbi azalıyo ondan braktım ilerde bi daha denicem inş düzelir ilerde

Konu Sahibi
bnde kullandım 1 hafta kdar ama telefonu kullanmadığım halde şarj azalıyo hele kullanınca su gbi azalıyo ondan braktım ilerde bi daha denicem inş düzelir ilerde
Sesimizi duyan birileri çıkar elbet düzeltirler inşallah Acaba diyorum ki çıkar mı bunu yapan biri veya birileri root attık şimdi bu kaldı

Tepkiler: ykpknl

ykpknl

Üye
inş çıkarr ben dün akşam bi yükliym dedim cm yi baya gzel olmuş yeni ayarlar falan gelmiş kişiselleştrme artmış da şarj hala berbat onda yne vazgeçtm ondan

Konu Sahibi
o derece yani bnde ilk zmnlar yeni yeni rom denemeye başlaynca hep şarj sorununda bahsediyolarda bi yüklesem önemli dil diyodum ama yükledikten snra prize bağlı yaşamaya başladım
Kardeşim ben zaten şuanda da öyleyim boynumda geziyorum şarj aleti ile yeni bi rom denemem de fayda olur tabi rom diyorum da daha clockwork dosyası falanda yok bu modele recovery işlem görmüyor ooff oof

best1905

Üye
hiç boşuna bekleme kardeş çıkmaz çıksa bile stabil olmaz maclaw dan başka geliştirici yok oda sadece normal s3 mini için ya pıyor senin telefonun chipset i farklı

Aslında i8200q kullanıcıları cwm veya twrp olmadan da birşeyler flashlayabilirler. Quick flasher programları var. Neden bu kadar dert ediyonuz ki

Tepkiler: LattAsdfasdf