s3 mini alınrm

Sponsorlu Bağlantılar

sinanadsoy

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini alınrm
arkadaşlar bende nokia 701 var ce symbiandan sıkıldım uygulama oyun vs kısıtlığından android bir telefon almak istiyorum medya markta cumartesi günü s3 mini indirime girecek 899 tlden 699tl ye inecek ve genpa garantili ve bazıları ekranı kötü diyorlar bu doğrumu

okan16m

Üye
[h=1]Samsung i8160 Galaxy Ace 2 incele derim[/h]

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ilk çıktığında 900 idi şimdi 700'lerde ortalama şuan galaxy s4 mini 1200 tl civarında tahminimce 1000 liraya falan düşer bütçeni zorlayabilirsen onu al derim.

sinanadsoy

Üye
    Konu Sahibi
ilk çıktığında 900 idi şimdi 700'lerde ortalama şuan galaxy s4 mini 1200 tl civarında tahminimce 1000 liraya falan düşer bütçeni zorlayabilirsen onu al derim.

ya ben sabırsız birisiyim beklemem mümkün değil biraz daha beklersem kullandığım telefonu parçalıcam kitleniyo kapanıyor dokunmatik basmıyor sinirimi bozuyor

- - - Eklendi - - -

[h=1]Samsung i8160 Galaxy Ace 2 incele derim[/h]

fiyat aynı fakat özellikler farklı s3 mini daha ağır basıyor

DalvikCache

DalvikCache

Üye
discovery hakkında ne düşünürsün

fk555897

fk555897

Üye
Bence direk S3 Mini al.

DalvikCache

DalvikCache

Üye
xperia p s3 mini den iyi bence

Symbianize

Symbianize

Üye
S3 mini alınır niye alınmasın ama sırf kılıf falan yok diye mis gibi discovery bırakılıp alınmaz bence ama yinede senin tercihin

ZeuSParatoR

ZeuSParatoR

Üye
arkadaşlar bende nokia 701 var ce symbiandan sıkıldım uygulama oyun vs kısıtlığından android bir telefon almak istiyorum medya markta cumartesi günü s3 mini indirime girecek 899 tlden 699tl ye inecek ve genpa garantili ve bazıları ekranı kötü diyorlar bu doğrumu

Bana hic pikselleri sayiliyo gibi gelmedi sen onlara bakma al ekran parlakligini yuzde 50 yap yeter almani oneririm

sinanadsoy

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar telefonu aldim cok guzel ekranida ii sadecw sarji 1 gun gidiyo ama onemli deil aldigimdan pisman degilim

Baskentliia

Baskentliia

Üye
akıllı cihazların şarj sorunu var

ZeuSParatoR

ZeuSParatoR

Üye
Arkadaslar telefonu aldim cok guzel ekranida ii sadecw sarji 1 gun gidiyo ama onemli deil aldigimdan pisman degilim

Hayirli olsun bende 3 gun once almistim s3 mini kulanici kulubune gir burda o kulubte gta 3 turkce linki var %100000 açılıyor ve kasmiyor ;)

sinanadsoy

Üye
    Konu Sahibi
Hayirli olsun bende 3 gun once almistim s3 mini kulanici kulubune gir burda o kulubte gta 3 turkce linki var %100000 açılıyor ve kasmiyor ;)
Evet bendede yuklu oyun akiyo yaa :D

- - - Eklendi - - -

akıllı cihazların şarj sorunu var

eee nabarsin bir telefonun ne kadar cok ozelligi varsa sarji o kadar erken bitiyo insan sevinsinmi uzulsunmu

- - - Eklendi - - -

xperia p nin bataryası kötü

- - - Eklendi - - -

kardeş s3 mini alınır tabiki ama uzun vadede pek gitmez sanırsam

Kutusunda 5 yil omru var yaziyo buda bana yeter artar bile

sinanadsoy

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Akacak tabi abisinin kardeşidir o
Ya bise sorcam bu telde flash yok s3 mini kullanicilar kulubune koymuslar ama indirme sitesi hata veriyo baska nerden indirebilirim internetten arastirdim indirdim ama hic biri olmadi

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Akacak tabi abisinin kardeşidir o
Ya bise sorcam bu telde flash yok s3 mini kullanicilar kulubune koymuslar ama indirme sitesi hata veriyo baska nerden indirebilirim internetten arastirdim indirdim ama hic biri olmadi

BgKenan

Üye
Gönül rahatlığıyla alabilirsen bence. Ben Galaxy Wonder kullanıyorum ram sıkıntısı var bi yerden sonra öyle bi şişiyoki ram telefon kasmaktan kullanılamaz hale geliyo. Duyduğum kadarıyla S3 mini de 1gb ram varmış performans bakımından da iyi bir telefon ekran görüntüsü cart curt bunlar palavra kardeşim benim wonder'da bile kötü değil s3 minide mi kötü olacak.

avast

avast

Üye
275 tlye kutuli yurt disi kayitli aldim mukemmel

Takipçi Satın Al

Üst Alt