sinanadsoy
Üye
ilk çıktığında 900 idi şimdi 700'lerde ortalama şuan galaxy s4 mini 1200 tl civarında tahminimce 1000 liraya falan düşer bütçeni zorlayabilirsen onu al derim.
[h=1]Samsung i8160 Galaxy Ace 2 incele derim[/h]
discovery hakkında ne düşünürsün
Bence direk S3 Mini al.
xperia p nin bataryası kötüxperia p s3 mini den iyi bence
arkadaşlar bende nokia 701 var ce symbiandan sıkıldım uygulama oyun vs kısıtlığından android bir telefon almak istiyorum medya markta cumartesi günü s3 mini indirime girecek 899 tlden 699tl ye inecek ve genpa garantili ve bazıları ekranı kötü diyorlar bu doğrumu
Arkadaslar telefonu aldim cok guzel ekranida ii sadecw sarji 1 gun gidiyo ama onemli deil aldigimdan pisman degilim
Evet bendede yuklu oyun akiyo yaaHayirli olsun bende 3 gun once almistim s3 mini kulanici kulubune gir burda o kulubte gta 3 turkce linki var %100000 açılıyor ve kasmiyor![]()

akıllı cihazların şarj sorunu var
xperia p nin bataryası kötü
- - - Eklendi - - -
kardeş s3 mini alınır tabiki ama uzun vadede pek gitmez sanırsam
Evet bendede yuklu oyun akiyo yaa
- - - Eklendi - - -
Akacak tabi abisinin kardeşidir o
Ya bise sorcam bu telde flash yok s3 mini kullanicilar kulubune koymuslar ama indirme sitesi hata veriyo baska nerden indirebilirim internetten arastirdim indirdim ama hic biri olmadiEvet bendede yuklu oyun akiyo yaa
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
Ya bise sorcam bu telde flash yok s3 mini kullanicilar kulubune koymuslar ama indirme sitesi hata veriyo baska nerden indirebilirim internetten arastirdim indirdim ama hic biri olmadiEvet bendede yuklu oyun akiyo yaa
- - - Eklendi - - -