S3 için 4.2.2 Sızıntı Rom Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye

Türe

Türe

Üye

İddaya varım. :)

Ya ondan bahsetmiyorum.İlk S3 e gelecek zaten ama S4 özellikleri sonradan 4.2.2 ile beraber Note 2 ye gelecek.Sonradanda bu özellikler S3 e gelecek.S3'ü bıraktırıp S4 aldırma politikası:ehe

Unfortunately It's true :zzz: :d: :ehe

PriZm

PriZm

Üye
[ENGİN];6117098' Alıntı:

bu da sızdırılan 4.2.2. Yazılımı

Bu ne alaka şimdi abi :D

enterneoll

enterneoll

Üye
yükledim telefon şu an açılıyor size bildiricem 128 uygulama optimize ediliyor bilirsiniz klasik giriş ekranı :)

- - - Eklendi - - -

bu arada açılırken kırmızı bir sembol görmeniz olası bir oparetör ismi yazıyordu sanırım

- - - Eklendi - - -

ram optimizasyonu berbat ve ben geri eski sürümüme dönüyorum :D

- - - Eklendi - - -

eski sürüme dönmeden son bir not daha yeniden başlattım ram düzeldi ama ben jeally bean'e dönüyorum

ravenas

ravenas

Üye
Valla bende yükledim de ayarları her şeyi yaptım bana güzel gibi görünüyor şuan ama bakalım :D

enterneoll

enterneoll

Üye
Valla bende yükledim de ayarları her şeyi yaptım bana güzel gibi görünüyor şuan ama bakalım :D

bende 1 gün denesemmi diye düşünüyorum ama biraz ayarlar menüsünde filen sorun var gibi çok hafiften düşündürüyor beni

ravenas

ravenas

Üye

bende 1 gün denesemmi diye düşünüyorum ama biraz ayarlar menüsünde filen sorun var gibi çok hafiften düşündürüyor beni
Valla bende şuan baktım ama pek sorun falan göremedim ama ben denemeyi düşünüyorum şuan orjinal çıkana kadar falan bana gayet iyi geldi ama ilerleyen günlerde bakalım :)

badmus

badmus

Üye
yükledim telefon şu an açılıyor size bildiricem 128 uygulama optimize ediliyor bilirsiniz klasik giriş ekranı :)

- - - Eklendi - - -

bu arada açılırken kırmızı bir sembol görmeniz olası bir oparetör ismi yazıyordu sanırım

- - - Eklendi - - -

ram optimizasyonu berbat ve ben geri eski sürümüme dönüyorum :D

- - - Eklendi - - -

eski sürüme dönmeden son bir not daha yeniden başlattım ram düzeldi ama ben jeally bean'e dönüyorum

Sizinti 4.2.2 UnWipe mı?

gececikaramavi

gececikaramavi

Üye
hotfile haricinde hızlı bir siteye upload mümkün mü acaba lütfen...

hükümdağı

hükümdağı

Üye
S4 teki kamera modları gelmişmi arkadaşlar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Yükleyen arkadaşlar hangi özellikler var neler var neler yok bilgilendirirmisiniz? Ben akşam deneyeceğim bu sızdırma sürümmü ne bu bi açıklama pls :D

ravenas

ravenas

Üye
Yükleyen arkadaşlar hangi özellikler var neler var neler yok bilgilendirirmisiniz? Ben akşam deneyeceğim bu sızdırma sürümmü ne bu bi açıklama pls :D

[video=youtube;8K02KtMA-ik]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8K02KtMA-ik[/video]

Burada tüm yeniliklerin videosu var :) Sürüm sızdırma orjinal değil ama sammobile yayınladı bunu.Olmayan özelliklere gelirsek s4 deki ve s3'e de geleceği söylenen akıllı kaydırma özelliği falan bazı özellikler yok.

Türe

Türe

Üye
Galeri , kamera eski arayüzleriyle devam ediyor. Kilit ekranı , ayarlar , müzik gibi genel uygulamalar farklılaşmış. Genel itibariyle baya hızlı klavye şu an vasat seviyede bir tahmin seviyesine sahip ve eski. Ama gecilmeye deger bunu belirteyim.

aaeerr

aaeerr

Üye
Yüklesem mi bilemiyorum cok kararsiz kaldim..

enterneoll

enterneoll

Üye
abi ben wipe ediyim temiz olsun dedim yükledim tekrar wipe yaptım türkçe dil seçeneği yok ingilizcem iyi ama türkçeyi'de getirmek istiyorum listede sade 5-6 dil var nasıl yaparım ?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar akşam deneyeceğim artık ama s4 özellikleri gelmediyse ne anladım ben bakacaz artık neyse

Üst Alt