S3 için 4.2.2 Sızıntı Rom Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
bak carbon romu kesim yükle 588 mb boş ram gördüm ve daha tam zorlamadım

Carbon kullandigim en iyi aosp rom zaten ama batarya suresi yuzunden tercih edemiyorum. Uzun omur saglicak bir kernel lazim

• Beğen
Tepkiler: TheMadness

PriZm

PriZm

Üye
Bu Carbon neyin nesi ya :zzz:

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi arkadaşlar ben indirip deneyecem bu 4.2.2 yi ama türkçe dil yok demişsiniz direk odinle kuruyummu hiç bi wipe vs bişey yapmadan sağlıklı olacakmı öyle sonra sıkıntı çıkarırmı?

ravenas

ravenas

Üye
Şimdi arkadaşlar ben indirip deneyecem bu 4.2.2 yi ama türkçe dil yok demişsiniz direk odinle kuruyummu hiç bi wipe vs bişey yapmadan sağlıklı olacakmı öyle sonra sıkıntı çıkarırmı?

Valla ben bile ilk kez yazılım kurdum ve direk orada anlatılanları yaptım indirdim telefonu download moduna aldım ve odinle direk kurdum ve Türkçe telefonum mesajlar falan hepsi Türkçe sorunsuz şuan yani :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Neyse öyle bi kurayım bakalım şimdi tekrar türkçe dil vs uğraşmayalım resmi türkçe sürüm çıkana kadar kullanırım ben :D

TheMadness

TheMadness

Üye

Carbon kullandigim en iyi aosp rom zaten ama batarya suresi yuzunden tercih edemiyorum. Uzun omur saglicak bir kernel lazim

Temasek kernel diyorum ne duruyon yükle hadi :D linaro versiyonunu kur. STweaks desteği de var. Özelliklerinin çoğu Perseus kernel'den :D

Türe

Türe

Üye
Temam yukliyim

aaeerr

aaeerr

Üye
Bu kernel kernal neyse artik neyin nesidir bana izah eder misiniz :D rom yuklemek cfw atmak degil mi ? Hep nokia kullandim ilk kez android kullaniyorum cahilligime verin :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
bu hot mobile saçmalığı nedir bilen varmı telefonu açıp kapatırken geliyor ve menüyede çinceye benzer bi dille uygulamalar geldi :D

saynesim

saynesim

Üye
Evet note 2 gelse bari

ravenas

ravenas

Üye
Ben bunu yükledim fakat şimdi google+ ve dropbox güncellemesi geldi açayım dedim 2side açılmıyor hata Raporu gönderiyo yükleyenlerde tek ben miyim bu sorunu yaşayan?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Ben bunu yükledim fakat şimdi google+ ve dropbox güncellemesi geldi açayım dedim 2side açılmıyor hata Raporu gönderiyo yükleyenlerde tek ben miyim bu sorunu yaşayan?

Bende açılıyo sorun yok ikiside güncel

ravenas

ravenas

Üye
Bende açılıyo sorun yok ikiside güncel

Bende anlamadım ki açılmıyor bende telefonu açtım kapadim gene yok :)

- - - Eklendi - - -

Birde bu yazılım ben 0 ladım kasıyo diye telefon sildim her şeyi şimdide dili ingilizce oldu nasıl Türkçe ye çevirebilirim.4.1.2 indirmeye çalışıyorum internetim sağolsun indiremedi bir türü kesiliyo paso , nasıl Türkçe yapabilirim ki? Bir program demişsiniz onu denedim onda TR yok :)

OSMN85

Üye
Arkadaşlar bi kaç sorum olacak yardımlarınız için şimdiden sağolun... Ben sızıntı romu yükledim gayet stabil ayrıca Türkçe... Peki yasal gücelleme yayınladığında bende bu gücellemeyi otomatik olarak alabilecekmiyim yoksa yine odinle mi yüklemek lazım. Bir de orjinal 4.2.1 e nasıl geri dönebilirim

Üst Alt