S3 için 4.2.2 Sızıntı Rom Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Arkadaşlar bi kaç sorum olacak yardımlarınız için şimdiden sağolun... Ben sızıntı romu yükledim gayet stabil ayrıca Türkçe... Peki yasal gücelleme yayınladığında bende bu gücellemeyi otomatik olarak alabilecekmiyim yoksa yine odinle mi yüklemek lazım. Bir de orjinal 4.2.1 e nasıl geri dönebilirim

Bu rom resmi olarak görünüyor zaten. Ama evet odin ile yükleme yapabilirsiniz. Orjinal 4.2.1 değil 4.1.2 var. Yine odin ile yükleme yaparak 4.1.2 ye dönebilirsiniz.

OSMN85

Üye

Bu rom resmi olarak görünüyor zaten. Ama evet odin ile yükleme yapabilirsiniz. Orjinal 4.2.1 değil 4.1.2 var. Yine odin ile yükleme yaparak 4.1.2 ye dönebilirsiniz.
Hocam çok teşekkür ederim... 4.1.2 orjinal romu nerden bulabiliri. Bide bugun kardeşimin galaxy s3 üne bi güncelleme geldi (orjinal romlu) Kiesle yazlım desteklenmiyor diye bir hata verdi. Yazılım uzantısna baktıgımda Telefon AFG (Afganistan sanırım) romlu.... Ve guncellemeyi yukleyemedık... Bu sorunu nasıl cozerım bırde bu guncelleme 4.2.2. olabulır mı?

Türe

Türe

Üye
4.2.2 olamaz. 4.1.2 güncellemesini ise samfirmware.com dan bulabilirsiniz.

OSMN85

Üye
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum... Ben Telefonuma 4,2,2 sızıntı romu yükledim simdi tekrar orjinal roma dönmek istiyorum... 4.2.2 yi yüklemeden telefonun sürümü kiese bağladığımda (TUR) uzuntılıydı.. Şimdi netten indirdiklerim (AFK) AFG gibi bana TUR uzantılı sürümü nerden bulabilirim....

Üst Alt