S3 İçin 4.1 JB Uyumlu Adobe Flash Player 11 KOŞUN Sadece Bende VAR !!

Sponsorlu Bağlantılar

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
S3 İçin 4.1 JB Uyumlu Adobe Flash Player 11 KOŞUN Sadece Bende VAR !!

Arkadaşlar biliyorsunuzki android 4.1 sürümüne yükseltildikten sonrada flash player desteği kalkmıştı. Fakat ben size android 2.3.3+ bütün sürümlerde 4.1 de bile çalışan orjinal flash player 11 ' i vericem. Fazla söze gerek yok direk linkini veriyim.
S2 dede çalışır.

Uygulama Boyutu: 4.4 M.b

blackbatuhan

Üye
oh be çok saol bende s3 ü 4.1 e yükselttikten sonra flash player arıyordum sonunda çalışanınıda buldum.

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
ö.d kardeşim. bu arada sadece s3 de değil , tüm android telefonlarda çalışmaktadır!

Türe

Türe

Üye
Alisveris sitesine yonlendiriyor yahu bu ne boyle

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
Linke tıkladıktan sonra sağ üstten devama tıklayın. Indirme sitesi açılıyor.

badmus

badmus

Üye
:tşk:

PremiumWork

PremiumWork

Üye
:hmmm

swrty

Üye

alt tarafı su linki yapıstırıcaksın biraderim.. goplayer diye exe indiriyo bişeyler yapıyor.

paradox07

paradox07

Üye
Çok merak ediyorum,piyasada adamakıllı upload siteleri varken çok mu arıyorsunuz bu dandik upload sitelerini?yönlendirirken yönlendirirken kendimi abuk sabuk sitelerde buluyorum.hey Allah'm ya.

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar linke tıklayin. Bişi indirin falan cıkarsa indirmeyin. Usten 10 saniye sonra devama basın. Ve indirme sitesi acilcaktir.

paradox07

paradox07

Üye
Dosya.tc
4shared.com gibi dolambaçlı olmayan sitelere yüklersen bizleri çok büyük bi yükten kurtarmış olursun.

mahlas10

Üye
bende jb ye yükselttim ama hiçbir hata vermedi şükür takır takır çalışıyor..

Türe

Türe

Üye
Ben 4.0.4 den memnunum yükseltmeyi düşünmüyorum en azından şimdilik

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
4.0.4 dede çalışır flash player.

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
galaxy wonderdede çalışıyor. test ettim arkadaşlar.

foreverthe

foreverthe

Üye
Teşekkürler :)

SaykoHakim

SaykoHakim

Üye
Arkadasim oncelikle tesekkurler, s3 2hafta sonra alicam 1500tl ye lakin icinde ics ilemi yoksa jlb guncellemesiylemi gelir bilemém ama ics ile gelirse guncelleyip deniyecegim.
Bu arada Allah rizasi icin uploadlarinizi soyle dandik sitelere yapmayin 4shared, megadosya,dosya.tc vs bunlari kullanirsak daha verimli oluruz gucenme lutfen iyi forumlar...

turkaybulbul

Üye
:tşk:

Üst Alt