S3 güncelleme sorunu(resimdeki gibi)

Sponsorlu Bağlantılar

007aliinan

Üye
    Konu Sahibi
Evet

007aliinan

Üye
    Konu Sahibi
Evet

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
flaşlayamıyor musun yani bekle bi 2 dakika

007aliinan

Üye
    Konu Sahibi
5 dk oldu flaşlamıyor o yazıda bekliyor

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
birde bunu dene

007aliinan

Üye
    Konu Sahibi
Dostum com 5 yazdı bu programa ötekilere com 4 yazıyordu . Buda fail yazdı flaşlamıyor romu

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
son olarak bu odini indir ama bu biraz değişik romu PDA yerine AP bölümüne koyacaksın eğer olmaz ise kies programı varsa sil sonra samsung usb driveri yükle

007aliinan

Üye
    Konu Sahibi
son verdiğin açılmadı odin

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
bunu dene. romu AP bölünüme koy

007aliinan

Üye
    Konu Sahibi
Deiveri yüklüyorum kies i kaldırdım

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
tamam kies yüklü olmasın driverları yükle sonra bilgisayarı yeniden başlat ve en son verdiğim linkteki odini aç romu AP bölümüne koy ve flaşla inşallah olur bu sefer. bi yamuk olursa yaz mutlaka buraya

007aliinan

Üye
    Konu Sahibi
Oda hata verdi dostum offffffdf

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
allah kahretsin. telefonunda cwm kurulu muydu ? telefonuna cwm modu kurup 4.3 olan bi custom rom yüklemeni isteyeceğim sonra tekrar 4.3ü odinden flaşla olacaktır büyük ihtimal ? yada bunlarla uğraşmak istemiyorum diyorsan başka bi bilgisayarda dene odinle flaşlamayı büyük ihtimalle sorun cihazın download modundan kaynaklanıyor

007aliinan

Üye
    Konu Sahibi
Cwm modu kurulu değil

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
tamam ilkin başka bi bilgisayarda dene 4.3ü flaşlamaya ona göre anlayalım sorun bilgisayardamı yoksa telefondamı diye

007aliinan

Üye
    Konu Sahibi
Dostum çok sağol zaman ayırdın çocuk telefonunu istiyor telefoncuya veririm dedi

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
anladım. bir ihtimal daha var dur bi dakika cwm modu kurabilirsen internette bi sistem yedeği buldum oradan sistemi restore edebilirsin ve tekrar 4.3ü flaşlayabilirsin ve cihaz açılır. başka bi bilgisayarda dene ilk önce olmaz ise ben sana yardım edeceğim buradan

007aliinan

Üye
    Konu Sahibi
Dostum çok sağol ama arkadaş teli aldı yalnız telde 4.3 yoktu 4.2 vardı güncelleme geldi 400 mb falan indirdim yükledim dedi açılışta o yazıda kaldı dedi . Bizim flashlamaya çalıştığımız rom 4.1.2 sanırım

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
sen deminden beri 4.1.2ye mi flaşlamaya çalışıyordun?

007aliinan

Üye
    Konu Sahibi
Evet