serdar_gs
Üye
-
Konu Sahibi
-
ROM ile ilgili gibi görünüyor.
of buda ne böyle aga :S donanımsal sorunmu var şimdi pixellerle ilgili
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu indirip telefonda aç sabaha kadar bırak düzelir herhalde
http://www.maxicep.com/symbian-3-cihaz-destek/n8-ekran-742282.html
bu konudaki çözüm benzer sorun gibi
valla olmassa yatarken yaparım şarja takılı bir şekilde bırakarak tabiama inş öyle bir sorun yoktur ya telefon daha 5-6 aylık anca yazık günah 1.500 lira para verdik
- - - Eklendi - - -
Yalnız bu video tam ekranda bütün ekranı kaplamıyor 1080p bi tane buldum oda bunun kadar uzun değil 10 dakka
alla allaa ne cins bişey arkadaş bizimi bulur böyle şeyler10 dakkalık 1080p olanı 5-6 kere yaptım toplamda 1 saat yapmışımdır ama geçmedi 8 saatlikte bütün ekranı kaplamadı bilmiyorum sorunun bu ve çözümünde bu olduğuna tamamen eminde değilim canımı sıktı şimdi bu saçma sorun
Kardesim galaxy S serisinde sıkca görülen bir sorun 5 ila 7 saat civarında acık bırak..
şu an telefonu kapatmanı tavsiye ederim biraz rahatlasın 1 saat sonra aç video yu git uyu..
ayrıca youtube dan indirim 720p video converter yaparsan tam ekran olur diyorum bilmem anlatabildim mi
Donanımsal olacağını sanmıyorum. Sonuçta s3 çıkalı bayağı oldu.Diğer kullanıcılarda da sorunun çıkması lazımdı.Yazılımı , romu falan geri yüklemeyi denedin mi?
İnşallah donanımsal değildir şimdi servis garanti vs 15-20 gün tlf beklemek istemiyorum ama hafta içi 4.2.2 sızıntısını kurmuştum ilk o zaman sadece sağ üst köşede mesaj silme kutusu gölgelenmesini görmüştüm 2 gün öncede tekrar 4.1.2 ye döndüm. Rom atmadan önce kernel temizleme süper wipe gibi işlemlerde yaptım fakat bugün konuyu açmadan önce bu sorun birden çıkıverdi dikkatlıce baktım ve ekranda üstte o ısım altta klavye tuşları sürekli ekrandaRecovery modda bile o izler var :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?