Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uygulamas3 batarya kalibrasyonu
Sponsorlu Bağlantılar
ferhat1905123
Üye
Konu Sahibi
s3 batarya kalibrasyonu
merhaba arkadaşlar s3 kullanıyorum ama 4.3 güncellemesinden sonra çok fazla şarj yediğini gözlemledim acaba s3 bataryasını nasıl kalibrasyon ederek daha uzun gitmesini sağlayabilirim
mntsfth
Kapalı Hesap
Kalibrasyon yaparsan pilin daha çabuk biter.
Ben yaptım orjinal pil mahvoldu
Kontrol
Üye
×#0228# kalibrasyonu burdan yapabilirsin. Şarj yükselir veya düşer ardından % 100 şarj et.
Ben bu şekilde yapmıştım ama 4.3 zaten 4.1.2 ye göre sarj konusunda iyi değil
ferhat1905123
Üye
Konu Sahibi
hm anladım kardeş eywallah sağolasın aynn öyle 4.3 şarjı sömürüyor valla
Nasıl ki insan yaşlanınca gençleşmesi mümkün değil.
Pil de öyle artık zamanla eskiyor..
Aklın varsa uzak dur.
Ben yandım bari başkaları yanmasın
Kontrol
Üye
Ben de hiçbir sorun olmadı siz de olmayacak garantisi veremem denemek lazım bu pili öldürür diyen arkadas bu konuya baksın bakalım benim pil nasıl olmuş ölmüş mü canlanmis mi ?
Sadece şunu öğrenmek istiyorum paylaşılan kodu girmem halinde ne olacağı ?
Kontrol
Üye
Internetten ara aynı kodu Türk sitelerinden yazılanları oku bakalım ona göre karar ver ben yaptım hiçbir sorun olmadı ama dedigim gibi teknoloji olayında garanti olmuyor malesef sende olan bende olmayabiliyor
xmustx
Üye
Peki teşekkür ettim arkadaşlar
Kontrol
Üye
rica ederim arkadaşım başka sorun olursa yardimci oluruz
codblackops2
Üye
Nolmus la bu konuda..
Hocam ben telefona 10dan fazla kez kalibrasyonu yaptim.bi sıkıntı olmadi.bi faydası da olmadi 1 2 gun gayet guzel oluyor ama sonra gene ayni sorunlar..
Hocam ben telefona 10dan fazla kez kalibrasyonu yaptim.bi sıkıntı olmadi.bi faydası da olmadi 1 2 gun gayet guzel oluyor ama sonra gene ayni sorunlar..
Aynen Ben şarj göstergesini düzeltmek için yapıyorum sadece Şarja takıyorum cihazı %37 de sabah alıyom hala %37 Kalibre edince gerçek şarjım %99 ortaya çıkıyo
Aynen Ben şarj göstergesini düzeltmek için yapıyorum sadece Şarja takıyorum cihazı %37 de sabah alıyom hala %37 Kalibre edince gerçek şarjım %99 ortaya çıkıyo