S3 batarya heralde tırt oldu.

Sponsorlu Bağlantılar

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
S3 batarya heralde tırt oldu.
Beyler bataryam heralde gitti sanki çok çabuk şarjım bitiyor gibi geliyor.

Beyler yardim edin sorun cihazda midir yoksa bataryada mi ?

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Beyler yardım

Dampierre

Dampierre

Üye
Daha ne istiyorsun. 6 saat screen on time var. S2 ile 3.5 saat gorunce sukrediyorum. Sorun yok.

serif55

serif55

Üye
Hocam bırakında olsun o kadar sonuçlarınız yine iyi görünüyor diğer telefonlara nazaran. Yinede çok sıkıntı oluo derseniz bu uygulamayı kurun mutlaka işe yarıyacaktır

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bırakında olsun o kadar sonuçlarınız yine iyi görünüyor diğer telefonlara nazaran. Yinede çok sıkıntı oluo derseniz bu uygulamayı kurun mutlaka işe yarıyacaktır

Teşekkür ederim kardeşim sağ ol ama yinede şöyle bir şey almayı planlıyorum

serif55

serif55

Üye
Sanırım şarj sizin için çok önemli hocam verdiğiniz linkteki aksesuar çok işe yarayacak tipte telpa garantili diyor ama iyice arastirin öyle alin cakma batarya vermesinler

Türe

Türe

Üye
17 saat ortalamanin uzerinde zaten. Daha yuksek performans icin harici batarya alirsiniz. :locked:

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım şarj sizin için çok önemli hocam verdiğiniz linkteki aksesuar çok işe yarayacak tipte telpa garantili diyor ama iyice arastirin öyle alin cakma batarya vermesinler

Aynen öyle yapıcam. :) Teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

17 saat ortalamanin uzerinde zaten. Daha yuksek performans icin harici batarya alirsiniz. :locked:

Ya ama ona bakmayın mesala saat 11'de çıkarttım telefonu saat 4'e kadar hiç bir şey yapmadım sayılır ona aldanmayın yani. Eskiden daha iyi gidiyordu gibi geliyor ya bana :( Ya da okuldayken uğraşamıyordum eve gelince saat 3-4 arası oluyordu zaten çok kullanmadığım için o yüzden çok gidiyor gibi geliyordu heralde. Asıl performans bu heralde. Neyse çok sağ olun :)

Lenneth

Üye
S3 ben 4 ve 5 saat arası alabiliyorum bence gayet iyi sizin.

serif55

serif55

Üye
Rica ederim hocam yeni aksesuarinizi paylasirsiniz artık forumumuzda belki almak isteyen cikabilir ;)

Türe

Türe

Üye
Surekli kullanimimda 6-8 saat arasi gidiyor.

Üst Alt