morki05 Üye aziz04' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Allah hayırlı işler versin hayırlı yolculuklar
Aziz04 Üye morki05' Alıntı: Allah hayırlı işler versin hayırlı yolculuklar Genişletmek için tıkla ... ALLAH razı olsun kardeşim
morki05' Alıntı: Allah hayırlı işler versin hayırlı yolculuklar Genişletmek için tıkla ... ALLAH razı olsun kardeşim
Aziz04 Üye Bitti Ama bende bittim Bu arada Rom Güvenli artık Ben bu yapımcıya pek güvenmediğim için onun özel eklentilerinin hepsini kaldırdım!!!
Bitti Ama bende bittim Bu arada Rom Güvenli artık Ben bu yapımcıya pek güvenmediğim için onun özel eklentilerinin hepsini kaldırdım!!!
funny_halil Üye Hocam valla kitap önümde ders çalışmıyorum gelsin rom artıkYaaa bi adam ismini bu kadar mi hakeder %100 yaa eksik yokHocam v7 v8 mi
Hocam valla kitap önümde ders çalışmıyorum gelsin rom artıkYaaa bi adam ismini bu kadar mi hakeder %100 yaa eksik yokHocam v7 v8 mi
Aziz04 Üye Oh Bee şimdi keyif sigarası içebilirim Hız iyi %2 Link burada paylaşılacak @1553 arkadaşımız konu açacaktır2 saat
Oh Bee şimdi keyif sigarası içebilirim Hız iyi %2 Link burada paylaşılacak @1553 arkadaşımız konu açacaktır2 saat