Rica ederim kardeşim
S3 nasıl root edilir diye google'den arat detaylıca bak eğer yapamazsan söyle yardımcı olmaya çalışırım
Ama çok kolay sadece telefonu download moda alıp odin'den root dosyasını gösterip start diyeceksin
Rica ederim kardeşim
S3 nasıl root edilir diye google'den arat detaylıca bak eğer yapamazsan söyle yardımcı olmaya çalışırım
Ama çok kolay sadece telefonu download moda alıp odin'den root dosyasını gösterip start diyeceksin
dedim ya bilmediğim için biraz araştırayım dedim cep telefonunun tuğla olur laflarını duyunca pek cesaret edemedim açıkçası.
desteğinizi aldık artık Allah'ın izniyle yapacaz
aklıma takılan birşey daha var.
orjinal room'u yedekleme şansımız var mı? varsa nasıl yedekleyebiliriz.(orjinale döndürmek istersek)
başka forumlarda farklı farklı yazılar okudum ama nedense burası daha samimi geldi.
dedim ya bilmediğim için biraz araştırayım dedim cep telefonunun tuğla olur laflarını duyunca pek cesaret edemedim açıkçası.
desteğinizi aldık artık Allah'ın izniyle yapacaz
aklıma takılan birşey daha var.
orjinal room'u yedekleme şansımız var mı? varsa nasıl yedekleyebiliriz.(orjinale döndürmek istersek)
başka forumlarda farklı farklı yazılar okudum ama nedense burası daha samimi geldi.
İlk önce cwm clockworkmod yükle ve backup'tan yedek alabilirsin biraz uzun sürüyor yedek
Aldığın yedeği clockworkmod klasöründen ulaşabilirsin
ordan kopyalayarak pc'ye aktarabilirsin
Ayrıca en önemlisi bu işlere başlamadan önce efs yedeğini al!!!
valla arkadaşlar ismi lazım değil başka bir sitede anlatılanlara göre yaptım ve tel servise gitti, o kadar diyim.
burda ise sanki bu işi biliyormuş gibi, yazılanlardan bir çıktı aldım ve şıkır şıkır hallettim.
hatta bugün iş yerinde bile 4.4.4 e yükselttip tekrar 4.4.2 ye döndüm
emeği geçen herkese teşekkürler
Mrb arkadaşlar galaxy s3 kullanıyorum blekota romu yukledim gayet guzel hoşuma gitti ama bi sorunu var attigim smsler bnde bir tane karsi tarafta 3 4 bazende 5 defa gidiyor bunu ara ara yapıyor.bnde sadece bir tane gözüküyor romu silip baska rom yukledim yine olmadi orjinal roma döndüm ayni sorun devam ediyor smsi de cok kullanan biriyim ne yapabilirim ya arkadaslar simdiden tesekkurler
Daha oncede yazdim kimse bi bisey demedi arkadaslar bi zhmt bilen varsa yardim edebilirmi