Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
Azizz bu hangi rom v8mi baskami

aziz in paylaştığı 4.4.4 sürümlü romdan bahsediyorum.

83. sayfada el feneri özelliği ile ilgili bi bilgi bulamadım.
agni kernelden bahsetmişler.
acaba faydalı mıdır agni kernel???

Son düzenleme:
birde bu rom gayet stabil ve güzel ama nedense 4.4.2 gibi alışamadım.
sanırım 4.4.2 yi geri yükleyeceğim.

miki2334

Üye
Merhaba arkadaslar yeni bisey fark ettim dosya indirmeye calisiuorum romu kurtuktan sonra ne google playdan nede sitelerden hicbirsey indiremedim yardimci olurmusnuz

ERobot_ROM da RADYO konusunda sıkıntı yaşadım. Spirit Free diye bir program var. Kulaklığı taktım çok tiz bir ses geldi, açılmış gibi yapıyor ama olmuyor.. inceleyebilir misiniz?

Nevarres

Üye
ERobot_ROM da RADYO konusunda sıkıntı yaşadım. Spirit Free diye bir program var. Kulaklığı taktım çok tiz bir ses geldi, açılmış gibi yapıyor ama olmuyor.. inceleyebilir misiniz?
Şimdi denedim bir sorun yok bende gayet güzel çalışıyor.

Spirit 2 diye program var o daha iyi s3 için google ara çıkıyor onu dene bi

morki05

Üye
Hocam dediğinizi yaptım fakat yazı tipi değişiklik ibaresi çıkmadı acaba v8 i kaldırmak mı gerekiyor veya farklı bir yol varmı?

tdd46

Üye
ALLAH'ın izniyle üstesinden gelemeyeceğimiz sorun yoktur
Ana kart yanmadığı sürece ki o da zor bir ihtimal rom kurmayla pek olduğu görünmemiştir
hocam bu paylaştığın eROOt romda bluetooth kulaklığı eşleştirdiği halde ses vermiyor bunu nasıl çözeriz

Maalesef dosyayı indirdim ama benim s3 te çalışmadı... Radyo çalışıyor görülüyor ama hiç ses yok. (( blekota 'ya dönüş yapıyorum. ((
Maalesef dosyayı indirdim ama benim s3 te çalışmadı... Radyo çalışıyor görülüyor ama hiç ses yok. (( blekota 'ya dönüş yapıyorum. ((
Aziz hocam blekota daki s3 radyo orjinal romdaki gibiydi. Oradan radyo apk sini bu rom'a ekleyebilir miyiz ? Destek lütfen. Yoksa herşeyi silip (memnun olmama rağmen) sadece radyo için Blekota 'ya döneceğim.

Aziz04

Üye
Eklenebilir
Az bekle radyo apk dosyasını bir yere upload edeyim radyo uygulamasını indirip
Root explorer ile sistem/app içine atıp permissions'larını rw-rr yap
Cihazı yeniden başlat
Nasıl yapılacağını bilmiyorsan daha detaylı anlatımda bulunayım ya da resim ekleyeyim

Edit: Ayrıca bir iki eksik özellik ya da uygulama için hemen romdan vazgeçilmez!!
İlk önce çözüm arayın

Son düzenleme:
Tepkiler: burak1553

aziz hocam root explorer ile ilgili klasöre dosyayı kopyalamak istediğimde aşağıdaki hatayı aldım. Destek lütfen.
Warning - you cannot paste here because the file system is read-only

Aziz04

Üye
aziz hocam root explorer ile ilgili klasöre dosyayı kopyalamak istediğimde aşağıdaki hatayı aldım. Destek lütfen.
Warning - you cannot paste here because the file system is read-only

Kopyalamadan önce Mount R/W ye tıkla R/O yap
ondan sonra kopyala

Daha sonra HybridRadyo.apk'yı bul
üstüne basılı tutup permissions'larını
Resimde görüldüğü gibi yapıp tamam diyeceksin ve cihazı yeniden başlat