Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konuyu dağıtmayalım romu beğendiyseniz konusunu açabilirsiniz

Tepkiler: eskiyapar
Allahım sen bizi ıslah et.Rom manyağı olduk.Onu yükle onu sil.Hastalık bu yaa.Tedavi olmalıyız.

Tepkiler: morki05, tdd46 ve Nevarres

Aziz04

Üye
Allahım sen bizi ıslah et.Rom manyağı olduk.Onu yükle onu sil.Hastalık bu yaa.Tedavi olmalıyız.
Fazla abartmadan yenilik güzeldir biraz heyecen oluyor işte
Şimdi farkettim konuyu @aziz04 açacakmış
Hocam sen aç istersen valla vakit bulamıyorum benim rom bitsin onun konusuna ancak vakit ayırabilirim
erobot rom yapımcısı çok seri rom çıkarıyor yakında lite çıkaracak 10 numara olacakmış

Tepkiler: burak1553
    Konu Sahibi
Hangi romcu ?2 gb ramli bilgisayara 64 bit windows 8.1 kurulur mu ?

2 gb ramli bilgisayara 64 bit windows 8.1 kurulur mu ?
64 biti destekliyorsa kurulur.

Konu Sahibi
Bide sizi hazır bulmuşken 32 bitlik windows 8.1 in 64 bitten farkı nedir

Nevarres

Üye
1 saat oldu % 40 inene kadar bekliyoruz artık bu arada wipe işlemlerini anlatır mısınız hocam.

Bide sizi hazır bulmuşken 32 bitlik windows 8.1 in 64 bitten farkı nedir
32 bit ve 64 bit terimleri, bir bilgisayarın işlemcisinin (CPU olarak da bilinir) bilgileri işleme şekliyle ilgilidir. Windows programının 64 bit sürümü büyük miktarda rasgele erişim belleğini (RAM) tanır, 32 bit sistemden daha verimlidir.
64 bit Windows 7 sürümü yüklemek için, size 64 bit Windows sürümü çalıştırabilen bir CPU gerekir. Bilgisayarınıza büyük miktarda rasgele erişim belleği (RAM) (normal olarak 4 GB veya daha çok RAM) taktığınızda 64 bit işletim sisteminin faydaları daha belirgindir. Bu gibi durumlarda, 64 bit işletim sistemi büyük miktarda belleği 32 bit işletim sistemlerinden daha etkin kullanabildiğinden, aynı anda birkaç program çalıştırırken ve aralarında sık sık geçiş yaparken 64 bit sistem daha iyi yanıt verebilir.(2 gb rame kurulur ama bu anlatıma göre gerek yok.)

Tepkiler: burak1553 ve Aziz04

Aziz04

Üye
Hocam bu haftasonu yada 29 ekimde burdamısın
kardeşim valla daha tam olarak belli değil
Eksiklerim var bekliyorum daha toptancı getirmediArkadaşlar ayarlar cihaz hakkında kendinize özel yazı yazmak istiyor musunuz?
Eğer istiyorsanız konu açarım

seronet

Üye
Konusu olmadığı için buraya yazmak durumundayım.
Erobot rom i kurdum 30 dk sonra sildim. Kötümü? Hayır ama başta kurulum sırasında uyarı vs vermeden telefon hafızasındaki dosyalarımı silmesine ayar oldum
Ek olarak, S5 arama ekranı (kayıt, popup vs) olmaması ve ram kullanımınin yüksek olması hoşuma gitmedi. Birde ilk kurulup açıldığında google servisleri hata verip kilitlendi.
Bunların haricinde yarim saatlik testimi sıfır hatayla tamamladı. Biraz daha kişiselleştirilebilir olsa çok daha iyi olur (Bol seçenekli Aroma gibi)..

Aziz04

Üye
Hocam yapımcı linkte bile belirtmiş rom full wipe yapar herşeyi siler diye
s5 arama ekranı eklenebilir/ kayıt eklenebilir/-ayrıca acr var çok iyi- ram kullanımı yüksek ama donma kasma yok stabiliteyi etkilemiyor!!! bende hiç google hataları olmadı 2 cihaza kurdum

Tepkiler: seronet ve eskiyapar