Kardeşim boeffla ses durumunu açık yaptıktan sonra
kulaklık ses durumunu kendi keyfine göre ayarlayabilirsin
Ben böyle kullanıyordum, hani çokta tavsiye etmem sesi yükseltmeni
Hocam öncelikli Teşekkürler. Telefon şu anda iyi görünüyor. Fakat Benim 2 sıkıntım var. 1.si boefle yi yükleyip söylenen ayarları yapmama rağmen ram herzaman 600 ün üzerinde ikincisi ise masaüstünde seçenekler tuşuna basınca (soldaki tuş) ana ekran düzenleme moduna geçiyor. Onu değiştirebiliyormuyuz.
Hocam öncelikli Teşekkürler. Telefon şu anda iyi görünüyor. Fakat Benim 2 sıkıntım var. 1.si boefle yi yükleyip söylenen ayarları yapmama rağmen ram herzaman 600 ün üzerinde ikincisi ise masaüstünde seçenekler tuşuna basınca (soldaki tuş) ana ekran düzenleme moduna geçiyor. Onu değiştirebiliyormuyuz.
Telefon rami kullansın sorun olmaz günde 1-2 kere restart yaparsanız hızı düşmez zaten oyun açınca telefon ramden yer açıyor
Seçenekler tuşunu işlevini değiştirilmiyor
Normalde ilk bu roma geçcektim ama baktım wifi hatası falan var direk s5 mini alpha romuna geçtim baktım istediğim gibi olmadığını görünce bu roma geçtim bu rom tek anlamıyla mükemmelmiş. Şu ana kadar hiç bir hatayla karşılaşmadım. Romu yapan ve burda paylaşan herkese teşekkürler
Telefonu NT'den aldım 2 yıl garantili. Yani kaçak değil. Bu romu kaç. Kez yüklediysem aynı sıkıntı hep çıktı. Artık yüklemekten vaz geçtim. Bu rom benim telefonda imei numarasını değiştiriyor. Başka rom (critsmas v12) yükleyince düzeliyor. Mutaman adlı yeni rom çıktı. Görsel olarak da çok iyi onu yükleyince de bu sefer kamera başarısız hatası alıyorum. Sanırsam benim telefonda bir sıkıntı var. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu arada xda'da yer alan Mutaman adlı roma bir bakın isterseniz.