Foruma git bak sabah okuyanlar varsa görmüşlerdir!!!
Ama her nedense benim blekota'ya yazdığım hani o laf sokma yorumu. Şuan için yok!!!
Bunu ben silmedim. Ne demek istediğimi inşallah anlamışsındır. Bir sürü insan hatalarla boğuşuyor ama yapımcı hiçbirine yardımcı olmuyor. Bağış alınca güzel. Sen dh'de birşey yazmışsın orda farklı burda farklı konuşyorsun
Orda arter97'e sitemin var tam tersi burda birilerini taraf tutuyorsun
Foruma git bak sabah okuyanlar varsa görmüşlerdir!!!
Ama her nedense benim blekota'ya yazdığım hani o laf sokma yorumu. Şuan için yok!!!
Bunu ben silmedim. Ne demek istediğimi inşallah anlamışsındır. Bir sürü insan hatalarla boğuşuyor ama yapımcı hiçbirine yardımcı olmuyor. Bağış alınca güzel. Sen dh'de birşey yazmışsın orda farklı burda farklı konuşyorsun
Orda arter97'e sitemin var tam tersi burda birilerini taraf tutuyorsun
Gelistiricinin avukatimisin sen burada onlarca kişi v8 gelecek diye bekledi neymiş bağışmış adam aldığı samsung romlarina para mi ödüyor saniyorsun sadece zaman harcıyor emektir doğrudur ama nihayetinde bu iş onun için hobi millete söz verip de tutmamayi nereye koyacagiz ayrica senin dediklerin doğru olsa bile gelip tek mesajla burada bilmislik taslaman edepsizlikten başka hicbirsey değildir kusura bakma
Kardeş içimden geldi bir miktar yatırdım. Bunun konusu bile hoş değil ama ALLAH var çok kazandım bu rom sayesinde.
Fakat bir sürü insan bağış yapıyor ama sorunlarını yazınca Yapımcı ilgilenmiyor.
Belki o sorunu olan kişiler bağış yapmamıştır. Ama aldıklarından saysın bunuda ve onlarada yardımcı olsun