Ben kurdum kamera hatası alıyorum.Kamera sorunu olmasa rom çok güzel gerçekten stabil hızlı.Dedikleri gibi romdan sonra kamerayı açıp kerneli kurmak istedim ama ilk açıştada kamera başarızı dedi.Kerneli kurdum philiz touch kernelide kurmuştum ama kamerayı çalıştıramadım aynı sorunu yaşayan oldumu.
Kamera sorunu çözülmüştür Aroma başlangıcındaki köpeğin resmini kaldırdım başka resim koydum. Harika oldu şimdi Edit: Arkadaşlar diğer romun konusu @1553 arkadaşımız tarafından açılacaktır!
Bu romla ilgili soru ve sorunları şimdilik lütfen pm olarak sorun bana!
Konu farklı yere gitmesin.
@helppo gerekli bilgileri ve lazım olan dosyayı mesaj olarak attım. Gelen kutusunu kontrol et!V8 yayınlandığında @1553 arkadaşımız sizi bilgilendirecektir! Lütfen diğer romlarla ilgili soru sormayalım. V8 konusu burası ve emeğe saygı gösterelim
Blekota xda forumda 3-4 saattir aktif ama ses yok ben akşama yeni konu açacağım akşama kadarbekleyin sonra istediğiniz romu indirirsiniz
İnternetiniz sınırsızsa indirip deneyebilirsiniz
@helppo gerekli bilgileri ve lazım olan dosyayı mesaj olarak attım. Gelen kutusunu kontrol et!V8 yayınlandığında @1553 arkadaşımız sizi bilgilendirecektir! Lütfen diğer romlarla ilgili soru sormayalım. V8 konusu burası ve emeğe saygı gösterelim
Kardeş burda belki 50 kez yazdık söyledik temiz kurulum yapın diye !
Neyse bir iki gün sonra kendiliğinden kayboluyor bu bug. Nedenini bilmiyorum ama düzeliyor
Senin şuanda tek yapman gereken, Rehberden atmaya başladığı zaman teli yeniden başlatman
Neyse bir iki gün sonra kendiliğinden kayboluyor bu bug. Nedenini bilmiyorum ama düzeliyor
Senin şuanda tek yapman gereken, Rehberden atmaya başladığı zaman teli yeniden başlatman