onurcngzhn34
Üye
yaşım 18..Sıfatı güzel insan ben orada isim vermisim değil mi sana ne oluyor cvp veriyorsun.Hatam olsa bile sana mi kaldı düzeltmek işine bak ergen...
Konudaki modemi yükle gelmezse boeffla sitesinde s3 için android 4.3 için kernel var onuda flashlaarkadaşla sorunum halen devam etmektedı. hangı stock romda agda kayıtlı degıl hatası yoktu bılgınız va mı acaba
ORJİNAL ROMA hangi modemi kurmam gerekiyor ağda kayıtlı değil hatası alıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Konudaki modemi yükle gelmezse boeffla sitesinde s3 için android 4.3 için kernel var onuda flashla
genelde romlarda Rus romları daha stabıl oluyor ya onun ıcın bır cozum var mıKonudaki modemi yükle gelmezse boeffla sitesinde s3 için android 4.3 için kernel var onuda flashla
Orjinal 4 parçalı rom kurdum fakat ağda kayıtlı değil devam ediyorkonudakı modem ve kernelı flasdım fakat yanlıs hatılamıyosam ıkısınden bırını flaslarken telefon komple kapandı ve samsung yazısında kaldı
4.1.2 stock rom ıcınde onerın var mı
genelde romlarda Rus romları daha stabıl oluyor ya onun ıcın bır cozum var mı
4.1.2 ingiltere romunu dene.bir arkadaş öyle çözmüştu.konudakı modem ve kernelı flasdım fakat yanlıs hatılamıyosam ıkısınden bırını flaslarken telefon komple kapandı ve samsung yazısında kaldı
4.1.2 stock rom ıcınde onerın var mı
genelde romlarda Rus romları daha stabıl oluyor ya onun ıcın bır cozum var mı
4.3 Norweç romunu denedin mi?Orjinal 4 parçalı rom kurdum fakat ağda kayıtlı değil devam ediyor
su an için son duumKonudaki modemi yükle gelmezse boeffla sitesinde s3 için android 4.3 için kernel var onuda flashla
link var mı bulduklarımın hepsinde link ölü4.1.2 ingiltere romunu dene.bir arkadaş öyle çözmüştu.
4.3 Norweç romunu denedin mi?
rom kernel modem dışında neler yaptın. ? ve cihazın yurtdışı mısu an için son duum
link var mı bulduklarımın hepsinde link ölü
şu an rus rom ınıyo 9300 ıcın mobıl ag sorunu olmayan hangısı ıse onu yuklerım
Konudaki kerneli değil bu kerneli flashla gelmezse konudaki modemi flashlarsınsu an için son duum
link var mı bulduklarımın hepsinde link ölü
şu an rus rom ınıyo 9300 ıcın mobıl ag sorunu olmayan hangısı ıse onu yuklerım
yurtiçi onun dısında bişey yapmadımrom kernel modem dışında neler yaptın. ? ve cihazın yurtdışı mı
Kernel:yurtiçi onun dısında bişey yapmadım
tahminime göre modem ve kernel dendir amayurtiçi onun dısında bişey yapmadım
ımeı ucmustu ama gerı aldım 4 parçalı pıt uzamtılı om kurdum sımdı kernelı flaslayacagımtahminime göre modem ve kernel dendir ama
senin icin birazda araştırma yaptım başka sebeplerdende olabilen durumlar ile karşılaştım ve çözüme ulaşıldığıni gördüm.
1. Çözümdeb sonuç alanlar fazla... çözümlerden bazıları ;
1. Çözüm : pin kodunu kaldırıp Stock romu öyle yükleyin daha sonra PIN kodu girin buda olumlu sonuç veriyor...
hazır rom yüklemek uzeresin dene bunu bir.
------------
2. çözüm:
Yolu izleyiniz..
Ayarlar> Güvenlik> Sim Kart Kilidini Ayarla> Sim Kartı Kilitle <<< SİM KARTI KİLİTLE SEÇENEĞİNDEKİ ONAYI KALDIRIN VE PIN KODUNUZU GİREREK TAMAMLAYIN..
DAHA SONRA
Ayarlar> Diğer Ayarlar> Mobil Ağlar> Ağ Operatörleri> HATTINIZ HANGİ OPERATÖRE BAĞLI İSE ONU SEÇİN (YÜKSEK İHTİMALLE EN ÜSTTE KENDİ OPERATÖRÜNÜZÜN İSMİ OLACAKTIR)
Ağ Üzerine Kaydedildi uyarısını aldıktan sonra arama yapabilir, mesaj atabilirsiniz yani ŞEBEKE artık aktif..
NOT: DAHA SONRA TEKRAR PIN KOYMAYIN!!
--------
en som olarakda benim dedigim 4.3 Norweç romunu kur kurmadan önce 1. Çözüm yolunu yap.
Umarım olur...
EKLEME : rom atip tecrubeli olduguna gore IMEI ile ilgili sorun olursa bildirirsin ve bildirmedigine göre yoktur düşüncesi ile şu önerimi vermedim;
efs yedeğin var mı. ve mobil ağ sorunu olur olmaz imei ini kontrol et . diyecektim
flaslama sırasında e:/sıgnature vertifaction failed hatası aldımKonudaki kerneli değil bu kerneli flashla gelmezse konudaki modemi flashlarsın
Kernel:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sende başka ne sorunlar varwifi sorunu var bağlanmıyor kernel ve modem yukledım olömadı
wifi sorunu var bağlanmıyor kernel ve modem yukledım olömadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?