romdan kaynakli. daha onceden cm10.1 tabanli rom kullaniyordum rami surekli kullanacak seyler yukluydu. ram bazen tamamen doluyordu ama kasma yapmiyordu. bence cm11 kullanin ram miktarina cok takiyorsaniz da art moduna gecin sorunsuz kullanin. ileride de cm12 kurarsiniz
zram'i o romda denemistim kasilmalar o zaman baslamisti. bence cok kullanisli degil. duruma gore degisebilir tabi
romdan kaynakli. daha onceden cm10.1 tabanli rom kullaniyordum rami surekli kullanacak seyler yukluydu. ram bazen tamamen doluyordu ama kasma yapmiyordu. bence cm11 kullanin ram miktarina cok takiyorsaniz da art moduna gecin sorunsuz kullanin. ileride de cm12 kurarsiniz
zram'i o romda denemistim kasilmalar o zaman baslamisti. bence cok kullanisli degil. duruma gore degisebilir tabi
Wifi de patch dosyasını yükleyip te hala sorun yaşayanlar için bir de bu dediklerimi uygulasınlar.
Root explorer programını yükle.
Programı açıp /data ya gidin.
orada bi dosya ekleyip ismini .cid.info olarak adlandırın. text editör ile bu dosyayı açın. semco yazın oraya.
izinleri rw-rw-r-- yaparak kaydedin. cihazı yeniden başlatın.
Aromada neler secmedigini soylermisin hatırlıyosan kullanmak istiyorum ama o sorun oluyo hep
Mecburen QS roma döndüm tekrar bu romda sorun yok heryerden açıyo
Kolay gelsin... Bende v9 vardı onu silip megawipe yaptım sd karta v11 atıp recovery modda yüklemek istedim fakat her defasında hata verdi.Eski romu kurarken hata vermiyor ama bunda hata veriyor, yardımcı olursanız sevinirim.
Kolay gelsin... Bende v9 vardı onu silip megawipe yaptım sd karta v11 atıp recovery modda yüklemek istedim fakat her defasında hata verdi.Eski romu kurarken hata vermiyor ama bunda hata veriyor, yardımcı olursanız sevinirim.
Tam olarak nasıl bir hata alıyorsun?
Cihazı yeniden root et istersen ve philz touch cwm yükledikten sonra tekrar dene..!
Edit: Bunları yaptıktan sonra halen hata veriyorsa, Rom dosyası hatalı inmiştir. MD5 değerlerini bi kontrol et
Rom dosyası hatalı inmiştir.Ayrica root yetkisi olmasa bile CWM den rom yüklemesi yapabilirsin.(root yetkisi olmadan çok cwm yükledim püf nokta devoloper özelliklerden usb hata ayıklama modunu açmak)