Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
arkadaşlar 8.1 den bende 9.0 a geçtim ancak kernelide yüklememe rağmen cihaz boşta iken daha fazla şarz harcamaya ve tarayıcıda iken 1 dk geçmeden ana menüye atmaya başlıyor. bir türlü düzen tutumuyor taki telefonu yeniden başlatınca düzeliyor. Biraz zaman geçince yeniden aynı sorun devam ediyor. sanırım orjinal rom'a döneceğim
arkadaşlar 8.1 den bende 9.0 a geçtim ancak kernelide yüklememe rağmen cihaz boşta iken daha fazla şarz harcamaya ve tarayıcıda iken 1 dk geçmeden ana menüye atmaya başlıyor. bir türlü düzen tutumuyor taki telefonu yeniden başlatınca düzeliyor. Biraz zaman geçince yeniden aynı sorun devam ediyor. sanırım orjinal rom'a döneceğim

arkadaşlar romu kurduktan sonra ben herhangi bir sorun yaşamadım.
kernelin oturması biraz zaman alacaktır.
bunun için arada misal 2 3 günde bir teli yeniden başlatın. böylece kernel ve diğer uygulamalar daha stabil hale gelecektir.
şimdi yükle, ram max 600mb lerde dolaşsın isterseniz stock romda bile onu bulamazsınız ki bulamadığımız için portlanmış rom kullanıyoruz.
bide yine hatırlatayım; bu rom dahil üretici haricindeki bütün romlar portlanmış romdur. yani tabiri caizse toplama bilgisayar gibi düşünün
benim için tek eksik faebook'ta ne hissettiğimi bildirememem
onun da romla alakası yok

Tepkiler: kartal2378

tdd46

Üye
Arkadaşlar ben 2 hafta olacak bu romu kullanıyorum. Telefon bu aralar kasınca yeniden başlatıyor ve samsung yazısında takılı kalıyor pili çıkarıp takmam gerekiyor. Acaba donanımsal bi sorun mu var yoksa orjinal rom mu yükleyim

Kernel degistir duzelir

Tepkiler: tdd46
2 haftadır kullanıyorum . bahsedilen problemlerin hiçbiri yok. saat gibi maşallah. orjinal roma asla dönmem

Tepkiler: nediyelimyani ve burak1553
Bende v9.0 çıktığından beri kullaniyorum Allah'a şükür hiçbir sıkıntım sorunun yok orjinal stock romlardan daha iyi ve stabil çalışıyor

Tepkiler: kartal2378
sedar kardeş tek sıkıtısı var telefon görüşmesi yaptıktan sonra etkin ugulamalarda ıncall uygulaması açık kalıyor ve kapanmıyor

arkadaşlar uzun zaman bleokata 8.1 ve sonunda 9.0 ı da kullandıktan sonra orjinal rom 4.3 e döndüm. ve şunu anladımki bu romların görsellikten başka etkisi çok az. oda aramalarda ve hatalarla dezavanrajı avantajını rahatlıkla geçiyor. en iyisi yine orjinali olduguna karar kıldım.

peki incallui uygulamasını nasıl kapatabileceğiz yeni güncelleme gelecekmi

Bence bu sence

valla en basitinden 4.3 te ram 700mb den aşağı inmezken bu romda 600ü geçmiyor.
bu bile benim için yeterli bi sebep.
çatır çatır açıyor uygulamaları.

Tepkiler: morki05

morki05

Üye
valla en basitinden 4.3 te ram 700mb den aşağı inmezken bu romda 600ü geçmiyor.
bu bile benim için yeterli bi sebep.
çatır çatır açıyor uygulamaları.
Haklısın temiz kurulum yaptıktan sonra valla pek sıkıntı yok ayrıca custom romdan daha ne beklenir. XDA ve genel sıralamada blekota çok popüler romlara imza atıyor şu anda blekota nın reyting leri tavan yapmış durumda [emoji5]

Tepkiler: helppo ve nediyelimyani
rom ii gûzelde v9 biraz sorunlu ben suan v8.1 kullaniorum ama romu tam anlamiyla s5 yapabilseydiniz ii olurdu ya bildirim panelini indirince quick connect ve s finder yok # en önemliside s5 kamerasi yok # stok s3 kamerasi var ve bi cok samsung uygulamasi eksik s memo s note gibi bicok uygulama eksik bunlarda olsaydi rom súper olacak ....

morki05

Üye

smemo gibi samsung uygulamalarını yukleme sirasinda secebilirsin ve tabiki quick connect ve s finderide secebilirsin onlar yok degil yapimci kullanicinin secimine birakmis. s5 kamerasi olamaz cunku bu rom note 2 den port ediliyor s5 den degil. s5 le s3 donanımlari tamamen farkli ama note2 ile hemen hemen ayni.

Tepkiler: kartal2378 ve morki05
Aga bu blekota bu kadar iyimi ya gerci begenmeyende cok
Cm kullanin
Aosp kullanin
Parandroid kullanin
Pc-man rom var
Daha sayamadigim baya rom var

tdd46

Üye
Aga bu blekota bu kadar iyimi ya gerci begenmeyende cok
Cm kullanin
Aosp kullanin