arkadaşlar 3 gündür kullanıyorum bugün bir sorun oldu telefonda görüntü kaymaları yaşadım kapatım yeniden açtım düzeldi ama tam pin kodunu girerken tel dondu ve kendini yeniden başlattı şuan sorun yok acaba sorun mu var yoksa arada öyle yapabilirmi
arkadaşlar 3 gündür kullanıyorum bugün bir sorun oldu telefonda görüntü kaymaları yaşadım kapatım yeniden açtım düzeldi ama tam pin kodunu girerken tel dondu ve kendini yeniden başlattı şuan sorun yok acaba sorun mu var yoksa arada öyle yapabilirmi
Gerçekte 3850 Mah değil tabi ki ama yine de iyi bi sonuç almissiniz. Ben orjinal batarya yla 2.30 saati artık göremiyorum. Orjinal diye ebay den bi batarya aldım o da aynı. Bu batarya nin linkini verir misiniz?
15 dolardı 10 dolara düşürmüşler. Ben alalı bir buçuk hafta oldu bir aydan fazla sürüyor gelmesi ama adam güvenilir. Çok satış yapmış. Be telefonu satacam bu ara istersen 15 tl ye verebilirim ist da bulunuyorsan
Ben memnunum bugün sabah 9 da sarjdan çıkardım. 1.40 dakika ekran süresi 47 dakika konuşma süresinden sonra şimdi yüzde 40 şarjım kalmış. Eski bataryamdam sonra çok memnunum
Merhaba arkadaşlar,
"Blekota S5 Lite V9" S3 telefonuma kurdum. Boeffla kerneli de kurdum. Kamera çalışmıyor. Bunun için stock kerneli kurup kamerayı çalıştırıp tekrar boeffla kurmamız gerekiyormuş; ama ben hangi stock kerneli kuracağımı bilemedim Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. İyi forumlar...
Merhaba arkadaşlar,
"Blekota S5 Lite V9" S3 telefonuma kurdum. Boeffla kerneli de kurdum. Kamera çalışmıyor. Bunun için stock kerneli kurup kamerayı çalıştırıp tekrar boeffla kurmamız gerekiyormuş; ama ben hangi stock kerneli kuracağımı bilemedim Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. İyi forumlar...