Su anda 8.1 versiyonu yuklu nve gayet normal bi sekilde calisiyo benim anlamadigim konu su 8.1 i kuruyorum normal 9.0 i kuruyorum acilmiyo logoda kaliyo yuklemede sorun yok hata yok ama sistem yok acilniyo
Su anda 8.1 versiyonu yuklu nve gayet normal bi sekilde calisiyo benim anlamadigim konu su 8.1 i kuruyorum normal 9.0 i kuruyorum acilmiyo logoda kaliyo yuklemede sorun yok hata yok ama sistem yok acilniyo
arkadaşlar telefonla görüştükten sonra etkin uygulamalara girdiğimde telefon uygulaması açık kalıyor son diyorum öyle kapanıyor bunun bir çözümü var mı acaba
Alıexpress sitesinden 3850 Mah orjinal kalıpla batarya aldım. 1haftadır kullanıyorum. Telefonu 2 el aldığım için orjinal bataryanın performansını bilmiyorum. Merak eden arkadaşlar için yazmak istedim. Telefonu ekran süresi olarak 3.56 saat civarında verdi. 14 saat kullanım süresi verdi ve 10 dakika görüşme yapmışım. Bataryanın performansı nasıl orjinal kullanan veya merak edenler varsa cevap verebilirim konu hakkinda
Alıexpress sitesinden 3850 Mah orjinal kalıpla batarya aldım. 1haftadır kullanıyorum. Telefonu 2 el aldığım için orjinal bataryanın performansını bilmiyorum. Merak eden arkadaşlar için yazmak istedim. Telefonu ekran süresi olarak 3.56 saat civarında verdi. 14 saat kullanım süresi verdi ve 10 dakika görüşme yapmışım. Bataryanın performansı nasıl orjinal kullanan veya merak edenler varsa cevap verebilirim konu hakkinda
Orjinal batarya 4 bucuk zorlarsam yani herseyi kisarsam 5 saate yakin veriyor,ama normal kullanimda 4 saat aliyorum,wifi hemen hemen hep acik, mobil internette daha az gidiyor ama 3 3 bucuk saat ekran suresi aliyorum,hattim avea,turkcell olsa daha fazla alirim eminimki
After flashing, for better performance go to Settings - Power saving - Power saving mode, turn it ON, go to Restrict performance and uncheck all options if they are on. It will turn Power saving off
hocalar burada tam olarak ne demek istiyor ????
note 2 ye yüklesem kalemle ilgili ve s note ile ilgili sorun çıkarmı. yada note 4 için tam türkçe sorunsuz stabil rom varmı veya ne zaman çıkacak çünkü suan note 4 rom yuklu çok ingilizce yaa birsey ayarlayacagımda tıkanıp kalıyorum
tamam hepsini geçtimde bu s voice ve wifi acilipta sinyal almama ve baģlanmama durumu ne olacak yaa bi yardim edin ayrica hipermax s5 v9 rom kurdum çok stabil ve cok az ram yiyo 400 mb kullanio ama yine wifi sorunu devam edio stok 4.3 roma geçmeyi düşünüuorum....
note 2 ye yüklesem kalemle ilgili ve s note ile ilgili sorun çıkarmı. yada note 4 için tam türkçe sorunsuz stabil rom varmı veya ne zaman çıkacak çünkü suan note 4 rom yuklu çok ingilizce yaa birsey ayarlayacagımda tıkanıp kalıyorum
Tekrardan mı rom atsam wifi sorunum hala devam ediyor tek sıkıntım wifi diğer söylenen şeyler çalışıyor. Araştırdım baya ama ne yaptıysam düzeltemedim bilen birinin yardımına ihtiyacım var.
Arkadaslar v8.1+boeffla kernel sorunsuzdu, dün v9+boeffla kernel yükledim fakat telefon aşırı donuyor ve menüdeyken veya tarayıcıda sürekli ana ekrana atıyor.Romu üç kez kurmama rağmen sürekli aynı hatayı alıyorum.Sorunun ne olduğu hakkında fikri olan varmı?
arkadaşlar telefonla görüştükten sonra etkin uygulamalara girdiğimde telefon uygulaması açık kalıyor son diyorum öyle kapanıyor bunun bir çözümü var mı acaba
INCALLUI uygulamanın adı açık kalıyor kapanmıyor son diyince kapanıyor