salih1478 Üye Arkadaşlar v9 gelince wipe yapmaya gerek var mı yoksa direk 8.1 in üstüne kursam sıkıntı olmaz mı
serdar431 Üye salih1478' Alıntı: Arkadaşlar v9 gelince wipe yapmaya gerek var mı yoksa direk 8.1 in üstüne kursam sıkıntı olmaz mı Genişletmek için tıkla ... direk usrune kurarsan sorunlar yasayabilirsin wipe yaparak temiz kurulum yapmani tavsiye ederim
salih1478' Alıntı: Arkadaşlar v9 gelince wipe yapmaya gerek var mı yoksa direk 8.1 in üstüne kursam sıkıntı olmaz mı Genişletmek için tıkla ... direk usrune kurarsan sorunlar yasayabilirsin wipe yaparak temiz kurulum yapmani tavsiye ederim
kartal2378 Üye serdar431' Alıntı: direk usrune kurarsan sorunlar yasayabilirsin wipe yaparak temiz kurulum yapmani tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... Ben v7 nin ustune direk v8.1 i kurdum,hicbir sikinti olmadi
serdar431' Alıntı: direk usrune kurarsan sorunlar yasayabilirsin wipe yaparak temiz kurulum yapmani tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... Ben v7 nin ustune direk v8.1 i kurdum,hicbir sikinti olmadi
serdar431 Üye kartal2378' Alıntı: Ben v7 nin ustune direk v8.1 i kurdum,hicbir sikinti olmadi Genişletmek için tıkla ... kesin olur demedim zaten olabilir dedim. çoğu kiside sorunlar olabiliyor.
kartal2378' Alıntı: Ben v7 nin ustune direk v8.1 i kurdum,hicbir sikinti olmadi Genişletmek için tıkla ... kesin olur demedim zaten olabilir dedim. çoğu kiside sorunlar olabiliyor.
kartal2378 Üye ferhat1905123' Alıntı: arkadaş kilit ekranında mesaj geldidiğin ön izlemesi gözüküyor mu peki Genişletmek için tıkla ... Evet
ferhat1905123' Alıntı: arkadaş kilit ekranında mesaj geldidiğin ön izlemesi gözüküyor mu peki Genişletmek için tıkla ... Evet
morki05 Üye sovalye007' Alıntı: V9 ne zaman gelecek ki Genişletmek için tıkla ... Blekota yavaş biraz sözde çarşamba çıkıyor du hala ses yok
sovalye007' Alıntı: V9 ne zaman gelecek ki Genişletmek için tıkla ... Blekota yavaş biraz sözde çarşamba çıkıyor du hala ses yok
elfhalat Üye Romu yükledim.gayet stabil.arayuz kullanımı harika.stok Rom da olan takılmalar olmuyor. S health neden calismiyor bilen var mı. Çalıştırabilen var mı. Umarım v9 da cozulur.
Romu yükledim.gayet stabil.arayuz kullanımı harika.stok Rom da olan takılmalar olmuyor. S health neden calismiyor bilen var mı. Çalıştırabilen var mı. Umarım v9 da cozulur.
bytllh Üye Her morki05' Alıntı: Blekota yavaş biraz sözde çarşamba çıkıyor du hala ses yok Genişletmek için tıkla ... Her zaman ki gibi yani
Her morki05' Alıntı: Blekota yavaş biraz sözde çarşamba çıkıyor du hala ses yok Genişletmek için tıkla ... Her zaman ki gibi yani
nediyelimyani Üye yav düzgün yapsın da 3 gün 4 gün geç çıksın. sonra güncelleme bekleriz o daha mı iyi olur
kartal2378 Üye CINZANO' Alıntı: Telefon kapanmıyor... Cihazı kapat diyorum,,restart atar gibi yeniden açılıyor Genişletmek için tıkla ... Sarjdayken oluyor,degilken kapanir
CINZANO' Alıntı: Telefon kapanmıyor... Cihazı kapat diyorum,,restart atar gibi yeniden açılıyor Genişletmek için tıkla ... Sarjdayken oluyor,degilken kapanir
CINZANO Üye 1553' Alıntı: Bencede dene benim şimdiye kadar kullandığım en iyi rom türkiye 4.3 romuda dahil Genişletmek için tıkla ... şarjda iken oluyormuş....ark cvpladı...
1553' Alıntı: Bencede dene benim şimdiye kadar kullandığım en iyi rom türkiye 4.3 romuda dahil Genişletmek için tıkla ... şarjda iken oluyormuş....ark cvpladı...
kartal2378 Üye CINZANO' Alıntı: telefon kapanmıyor sende denedin mi?........restart atıyo tekrar açılıyor.... Genişletmek için tıkla ... Custom romlarda bu hep boyledir,aslinda bir hata degil bu,telefon brick olmasin diye bir guvenlik onlemi gibi birsey,kapaliyken sarj olmuyor bu yuzden
CINZANO' Alıntı: telefon kapanmıyor sende denedin mi?........restart atıyo tekrar açılıyor.... Genişletmek için tıkla ... Custom romlarda bu hep boyledir,aslinda bir hata degil bu,telefon brick olmasin diye bir guvenlik onlemi gibi birsey,kapaliyken sarj olmuyor bu yuzden
CINZANO Üye kartal2378' Alıntı: Sarjdayken oluyor,degilken kapanir Genişletmek için tıkla ... peki tele mesaj geldiginde ana ekranda kilidi açmadan mesaja tıkladıgında altta boş sayfa açılıyor görüncek gibi ama boş.....onda benmi hatalıyım
kartal2378' Alıntı: Sarjdayken oluyor,degilken kapanir Genişletmek için tıkla ... peki tele mesaj geldiginde ana ekranda kilidi açmadan mesaja tıkladıgında altta boş sayfa açılıyor görüncek gibi ama boş.....onda benmi hatalıyım